welcome to my love lane


My name: Siti Azlina Abdul Aziz
My Fotopage: http://aimct08.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
mimie mimie
Latest entry:Majlis Akikah Nur Aina Batrisyia
Bintang Hatiku View this Fotopage entry
gebang akarkita
Latest entry:test
View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Rosliza Ramli
Latest entry:Entri Kelahiran....
Selamat kembali ke ecasha fotopages... last entry march 2012... View this Fotopage entry
dukiaidah fotopages
Assalammualaikum View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
kamaredzuan mark
Latest entry:Panel merah
View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
Ima Zam Designer
Latest entry:My Baby Boys...
My Baby Boys...... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:Suhaila Melaka
View this Fotopage entry
Mimie Aza
Latest entry:HARI KELUARGA PKOS 2011-5
sambung lagi :-) :-> :-D ;-) LOL 8-) :P $-) View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Nor Shafinaz Atil
View this Fotopage latest entry
foto izzo
Latest entry:Bukit Bunuh
Bukan sekadar batu biasa tapi batu-batu yang dipercayai berjuta-juta tahun dahulu. View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
norhafiza mohammad
Latest entry:salam ramadhan al mubarak
salam ramadhan al mubarak :-) lama tak update kat FP ni,sibuk sikit la bulan puasa nih & susah sikit la kita nak masuk FP,kita pun tak tau kenapa,tetapi selalu 'hang' tiap kali masuk FP...hrrrmmmmm napa eh?? $-) $-) $-) $-) berpuasa tahun nih agak mencabar lar skit,sebab masa berpuasa panjang, subuh masuk pukul 4pagi & berbuka pukul 8.40malam huiiihhhh jenuh nak tunggu ;-) ;-) cumanya kat sni walaupun waktu berpuasa panjang tapi cuaca kat sni yang sejuk berangin,takda la kita rasa letih sangat :... View this Fotopage entry
siti mariam
Latest entry:Dari Fotopages ke Blog
Assalamualaikum.... Buat kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini,jemputla ke blog Mariam pulak ye... Fp atau blog mana-mana sama je tujuan Mariam,iaitu nak kongsi dan juga belajar mencuba resepi-resepi baru dari kawan-kawan alam maya....Walaupun fp ditinggalkan,tapi ia tetap di hati sebagai kenangan...Jemputla datang ke rumah baru Mariam http://mariamsayutiy.blogspot.com/ Terima kasih kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini dan meluangkan sedikit masa untuk tinggalkan kata-k... View this Fotopage entry
Razan Nisa
Latest entry:Hello ! SELAMAT BERPUASA...!!!!!!!!
[i]Pada bulan Ramadhan yang mulia ni, Shasha nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Muslim di Singapore dan juga Malaysia. Kali ini, biarlah Shasha berterus terang... Shasha sebenarnya update FP sekali dalam 6 bulan agaknya :D & Bila orang dah comment, shasha tak reply. Minta maaf lah sesangatnya. Shasha tak check FP shasha sangat. Bila ayah tengok, baru shasha ingat nak update. SORRY =D[/i] View this Fotopage entry
tini hussin
malassssssssssssssssssss View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Nonasal sal
View this Fotopage latest entry
Adrin and Zai
Latest entry:Dubai Outlet Mall & Gold Souk
Having a vacation in Dubai, UAE from 23rd April - 30th April, 2010 View this Fotopage entry
in gold souk
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
Nor Liza Md Arif
Latest entry:Akhirnya, Kau Pergi Jua.. ha3
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Shaiful Anuar
Latest entry:Kau mekar umpama sekuntum bunga
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
fatin hamid
Latest entry:gambang
last weekend,,g family outing at gambang waterpark.... View this Fotopage entry
Ina Fandy
View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
Aidayasmalizay Ismail
Latest entry:Baby Arissa @ wad NICU, Hosp. Selayang
Masa umur 4 hari, Arissa disahkan kena jaundis (kuning) dan dimasukkan ke wad NICU Hospital Selayang. Sedihnya rasa bila tengok baby diletak bawah lampu (2 lampu), panas... dengan x pakai baju.cian tengok...Sib baik mama duduk sama kat situ dan sentiasa bersamanya. Yang sedih tu time doc. ambik darah, ya ampun... Arissa menangis teresak2 coz bukan skali kene cucuk jarum, berkali2 baru dapat ambik darah, cian budak kecik... View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
Budak NaKaL
Latest entry:BIbu and Cake collection
Yep!Turn bibu plak hapdet. Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je) :-D Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa :-D TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedi... View this Fotopage entry
MAZRINA HJ SALLEH
salam di pagi isnin.. pecah rekod betul ..lama dah tak hapdet..aku rasa kenkawan pon dah lupa pada aku..hihih alhamdulillah skang dah ok skit walaupun tak sepenuhnya.. aku sebenornya malas nak update ...sbb tadek hasil kerja langsung..aktiviti tuh ada la gak tp malas punyer pasal sedang menguasai diri.. masa baru2 mabuk hari tuh banyak order masuk sebelum dan selepas raya cina tp apakan daya aku tak mampu nak berjanji..lebih baik aku tolak siap2.. sekarang nih pon dah ada yg bertanya boleh ke tid... View this Fotopage entry
Kyairulnisya Kamaruddin
Latest entry:Jamile's Wedding 14/12/2009
wedding adik angkat kesayangan aku...jamile...dah byk dia bantu aku dan keluarga... yg sedihnyer...makcik (mak mili) meninggal sehari sebelum mili akad nikah)...Al-Fatihah.... semoga mili dan aisyah berbahagia ke akhir hayat..... View this Fotopage entry
haniza adnan
Latest entry:SaNtAi @ tAmAn JaYa
View this Fotopage entry
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
Ibu DinaHariz
Latest entry:3rd day raya..
raya ke-3 baru ktrg balik ke umah tok abah, alor setar.. since da nama pon raya ke-3 kan..so da xde laa edisi anak2 pakai baju2 melayu/kurung bagai kan..kekeke.. raya kali nih mmg sungguh btuah sbb kebetulan abah ada kene sambung keje/ostesen kt alor star..so kebetulan laa jgk umah tok abah kt alo star..so sejarah kali nih..ktrg dpt blk cuti raya selama 8 ari kt umah tok abah since 3rd raya..nyeh3x.. mmg bestt bangettt..nak2 sbb ibu boleh melantak makanan peberettt ibu sepuasssss hati kat alor star... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Izwan Azir Saleh
Latest entry:Salam Aidilfitri 2009 - Minnal Aidin wal Faizin
Kepada semua yang mengenali saya, samada di ruangan ini, mahupun di kaca TV - keluarga dan rakan-rakan, saya menyusun sepuluh jari memohon kemaafan atas segala kekurangan diri, keterlanjuran kata, sikap yg tidak menyenangkan, dan semua kesalahan lain sempena Lebaran ini. Maaf zahir batin, semoga Aidilfitri kali ini membawa seribu kebahagiaan, keceriaan dan rasa kasih dalam persaudaraan untuk semua umat Islam. 0-0 ok! 8-) Ikhlas. View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Me and my family
-CLOSED- View this Fotopage entry
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Muna Mahdzar Fadaaq
Latest entry:Thank you
“I can no other answer make, but, thanks, and thanks.” ~ William Shakespeare I would like to take this opportunity to record my utmost gratitude to the Ambassador of Malaysia in the Netherlands, H.E. Dato' Dr Fauziah Mohd Taib for her guidance and putting her faith in my abilities. To all my friends in the Netherlands, it has been a pleasure and an experience that will not soon be forgotten. To my cyber-friends, who have been sharing my journey and have been a part of my life these past ... View this Fotopage entry
zai zakaria
Latest entry:hujan emas di negeri org.. hujan batu di negeri sendiri...
salam sahabat fotopages... hr ni kiter ader sikit buah tangan nk share ngn korang semua.. yang indah2 ketika ke bandung minggu lepas..... segala nyer bermula dari tarikh.....4 ogos 2009 View this Fotopage entry
azimah arshad
Latest entry:my new home
feel free to visit http://iemael.blogspot.com View this Fotopage entry
faried faried
Latest entry:Selamat Hari Raya 2009
ucapan slamat ari raya dari saya sekeluarga semoga semua dah sampai di smping keluarga yg dikasihi sentiasa berhati2 di jln raya, rase nyer statistik kemalangan masih tinggi makan sebanyak yg munkin, nnti balik opis leh sambung diet balik :-D dijemput hadir kerumah :-D NO 199 Felda Palong 9, Gemas, N9 View this Fotopage entry
Queen Nefertiri
Latest entry:My Dunkin Donut Harraz
spesel untuk sahabt baek ku imah...nah tataplah anak teruna ku ini View this Fotopage entry
fadzil salleh
Latest entry:Pesona anak-anak
Gembirakan hari lahir anak2 dengan kek yang menarik dihiasi dengan gambar kartun kegemaran anak mahupun gambar mereka sendiri. Pasti anak2 bergembira menyambut hari lahir mereka. View this Fotopage entry
anak Hj Baharim
Latest entry:Lini, Lina dan Fad
Untuk BMB yg merindui wajah terbaru Lina dan Fad..... :-D Time ni kitorng janji jumpa kat IOI Puchong, Fad and Hakim dr Kajang, and Puan Lina kita dr opis kat Damansara. Alhamdulillah, finally dpt jugak jumpa kawan2 lama. ;-) Lina expecting no 2, while Fad is expecting no 4. Cayalah kawan2. Hehe, best je nengok Fad n Lina laga2 perut.. wish i can join too $-) .... suka gambar niiii Lina kata aku maintain, tapi Lina kata dia mcm belon... LOL, sorry dear...tapi mmg betul pun. Fad slimmer th... View this Fotopage entry
Nampak Hakim?? hehe, dia dh tertidur kepenatan
lina azam
Latest entry:Selamat Hari Jadi ,Adik Haziq...
Tanggal 2 jun genap umo adik yg kedua...cuma kami 4 beranak yg meraikan besday adik, beli sebijik kek yg kecil, decorate nama adik dan no 2 atas kek dgn strawberry jam...heheh....dan kami nyanyikan lagu hepi besday utk adik....selamat hari jadik Afdzal Haziq, moga adik membesar dgn sihat, cerdas dan cergas..menjadi anak yg soleh dan berguna kpd keluarga, agama dan negara...kakak mummy n daddy luv you so much.... View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
Juliaty Zakaria
Latest entry:My Blog
Guys, Feel Free to visit my Blog : http://juliatyz.blogspot.com. From now on, I think I'll update my blog more frequent compared to my FP. Happy Reading ;) View this Fotopage entry
Nur admansyah
Latest entry:HAPPY 2nd BIRTHDAY TO ADAM!
Time flies...pejam celik, tak ku sedar bujang bongsu-ku dah menginjak ke 2 tahun. Alhamdulillah... Sejarah Adam : Dilahirkan pada 9pm di Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju. :cloud9: Anak ke-3 dgn jarak 3 tahun dr abang Aiman (even Aiman & Aisyah juga 3 thn gap!) dgn berat 3.1 kg (EXACTLY SAME with kakak & abang-nya!) Miracle kan...? :omg_no: Ms lahir putih melepak but... now die plg tak cerah antara 3A. Camaner tu...? :oh_god: Seorang yg manja, tak byk karenah & ceria sokmo! even kt nurser... View this Fotopage entry
1 and half year @JJ, Setiawangsa
Faiz Ibu ALiyah Maisarah
Latest entry:Edisi..Saje nak mengade²...
Actually..Anniversary lambat lagik..saje nak test..ekekek.. View this Fotopage entry
farah yasmeen
Latest entry:menu...
minum2 di Cafe kt Rumah Mode...teh botol dua!! kt hotel nih...aku amik buat bekal ataih van my menu masa kt medan selera ataih pasar baru View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
INASALY BAKERY
Latest entry:Kelas kelas di INASALY BAKERY
Assalamualaikum semua. INASALY BAKERY akan mengadakan kelas kelas kek untuk mereka mereka yang mempunyai minat mendalam tehadap kek dan ingin menambah ilmu dalam bidang pembuatan kek. http://inasalybakery.blogspot.com Dibawah adalah senarai-senarai kelas yang akan di adakan 1. KELAS COKLAT HOMEMADE 2. KELAS KEK FONDANT 3. KELAS KEK COKLATE GANACHE 4. KELAS CUPCAKES 5. KELAS TART 6. KELAS BUTTERCREAM 7. KELAS CHEESE CAKE DAN TART 8. KELAS CHESSE CAKE untuk maklumat lanjut mengenai mod... View this Fotopage entry
fizan yusop
Latest entry:Tokyo Disneyland
View this Fotopage entry
nrina zoff
Latest entry:Bahasa Bayi 0-3bulan
* http://www.youtube.com/watch?v=JEFefKdSGWM View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Mohd Rashdan Topa
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM!!!
THIS IS NOT APRIL FOOL'S JOKE. AND I AM REALLY SERIOUS ABOUT THIS!!! I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. WALAUPUN BAGI AKU AGAK TERLEWAT TAPI BELUM TERLAMBAT. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA FOTOPAGES INI MILIK ISRAEL? KAUM YAHUDI YANG MENYERANG ORANG-ORANG ISLAM DI PALESTIN DENGAN KEJAM. TAHUKAH ANDA NEGARA KITA MERUPAKAN PENYUMBANG TERBESAR DI... View this Fotopage entry
mimi nurshida
Latest entry:New Blog
Hi Peeps, Please drop by my other blog @ http://miminz.blogspot.com Thank you. -mimi- View this Fotopage entry
suzi muhammad
Latest entry:PERSANDINGAN SUZI & NAHAR - 25.01.2009 (AHAD)
Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang terlibat dalam menlancarkan majlis ini. Terutamanya kepada ma dan ayah. :-) :ty_ty: Kepada semua jemputan dan tak lupa kepada kekawan yang hadir. Terima kasih. Maaf sekiranya terdapat kekurangan sepanjang majlis ini. View this Fotopage entry
Liyana Sampol
Latest entry:precious..
View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
yus with aie and syahir
Latest entry:BERCUTI KE PULAU SIBU 11-13 JULAI 2009
KAMI MEMULAKAN PERJALANAN PADA HARI SABTU.. LEBIH KURANG PUKUL 6.00 PGI.. PERJALANAN MENGAMBIL MASA SELAMA 2 JAM.. UNTUK KAMI SAMPAI KE JETI TG. LEMAN.. 9.00 PG KAMI MENAIKI SPEEDBOAT.. UNTUK KE PENGINAPAN KAMI DI RIMBA RESORT.. MACAM TAK CAYA JER.. PUKUL 5 PG ADER KAT RUMAH.. TGHAR PULAK DAH LEPAK2 KAT PULAU.. ~bersambung~ View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
mohd azhari azizan
Latest entry:MERDEKA
View this Fotopage entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Norhaima Abd Hamid
Latest entry:Hello & New Home
Hello dear frens, dah lama tak update FP nie, di sebabkan kesibukan dan juga baru buka rumah baru So di harap teman-teman cyber sudi melawat blog baru saya di http://rizaimaa.blogspot.com and my cake blog at http://cuppyncakes.blogspot.com LOL View this Fotopage entry
Izuan Love Azean Love Risya
Latest entry:BALIK KG KERATONG & FAMILY DAY TM MSC 2008
Sebenarnya dah lama aku balik Keratong cuma malas nk meng updte jer bukan apa sejak raya nie baru balik kg maknanya dah 3 bulan tak balik maklumlah masing2 dah kehabisan cuti windu sgt kt kampung Risya kemain suke lagi dah pandai lak suruh atok ngan wan dukung habis satu uma dia tawaf Nie pic masa nk bertolok balik keratong muke budak baru bgn tdo Nie lak pic masa nk balik Sri Kembangan masa nie Risya dah x nk ngan wan n atok takut kena tinggal on the way nk balik singgah jab kt ulu bendul byk ka... View this Fotopage entry
Sg Buaya Banting
NAZ Fotopage
Latest entry:Telah berpindah
just klik sini aja http://streetlens.blogspot.com View this Fotopage entry
fatin suriani
Latest entry:Apeks!! Here i come. ;P
3.00am til 4.00am - taking shower. 5.15am - going to KLIA. 6.00am - arrived at KLIA. 7.15am - leaving for Shen Zhen. 10.30am - arrived at Shen Zhen Airport. 10.30 til 4.30pm - in TRANSiT!!duhh~ kena tunggu for next flight kat airport shen zhen yg sngat boring ituuu... :-( inilah aktiviti kami bila dah boringgg bangat ;photo shooting session!! :-D sambil2 tu,,usha2 poster menarik & aquarium kt airport tu... ;-) poster drag king ini sngt menarik perhatian saye.. macho giler itu mina... View this Fotopage entry
in d toilet.
anuar rafizan
Latest entry:Nakheel beach
View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
NorAbidah Ismail
Latest entry:Intro
Lama sungguh tak update fp ni. nantilah update kemunculan adik kepada adham- WIDAAD. Tungguuuu ya kawan2.... View this Fotopage entry
ira aziz
Latest entry:comienzo días
Salam Maal Hijrah 1430 and Happy New Year 2009 to all. Time to prepare my resolutions for the next 365days.. Well, as per now, times are harsh, with the global economy falling like a slide. But that only illustrates the added need for us to brace ourselves and be resilient against the crunch. Let us all surf more bravely and united against the waves, and pave way for a better, wonderful 2009.. I was really excited and looking forward to the procession but it was being canceled due to the rain.. the con... View this Fotopage entry
nor suhaiza
Latest entry:Sambutan kali ke 4 Hari Bakat & Kesenian Tadika Tahfiz Gemilang
16 Mei lepas , sekolah abg danish anjurkan Hari Bakat & Kesenian (HEBAT) kali ke 4..kirenye ni salah satu acara tahunan Tadika Tahfiz Gemilang TTG..sume caw tadika TTG berkumpul kat Sekolah Menengah Teknik Kuala Terengganu tuk acara ni..smpkn caw dr Paka pn smp cni..jauh gak tu.. Mcm2 acara diadakan seperti tilawah al-quran, deklamasi sajak, pertandingan bacaan Read & Easy, pertandingan mewarna, nasyid dll..sume ni tuk byk kategori le..bkn tuk tadika shj..cz Tahfiz Gemilang ni ade gak tuk sekolah rendah ... View this Fotopage entry
Siti Farazila Wahab
Latest entry:Hari Raya 2008
Entri ni sebenarnya khas utk puan Lin yg berada di JB. Kesian dia x dpt bukak blogspot & facebook so aku upload gak gambo raya aku kt sini... yg lain jgn boring pulak... hehehe... View this Fotopage entry
with in laws & sepupus...
najihah hakimi
Latest entry:Award?
..kali ni dpt award dr adik syafiq...thanx a lot!..terharu jap rasa...pernah gak singgah fp dia..-->http://syafiqakram.fotopages.com tp tk pernah tinggal komen...ok.. View this Fotopage entry
adik syafiq
Miera El Zayyat
Latest entry:My Danisha El-Zahra Polka Dot Party
Hiiii, lama lagi tak masuk sini. bukan apa,sibuk sangat kat opis nak pindah. sibuk punye sibuk, nak tak nak, brg2 personal kena angkat sendiri gak, everybody masing2 ada work to do. As admin officer nak kena make sure everything ok, lori ada, brg packing, apa yg nak bwk, apa nak tinggal. nak jadikan cerita sampai miera sakit tulang belakang. tak berapa nak boleh gerak, nak jalan, nak tunduk, nak wat everything dah tak leh. masa mula kena rasa mcm disable dah. gi sjmc, check everthing my doc, dato dr zulkhar... View this Fotopage entry
Anak-anak dara...
dila azuraizi
Latest entry:NO TITLE
Assalamualaikum ....... terima kasih kepada pengunjung2 fp dila dan juga buat semua teman2 cyber yang kukenali sekelian. fp dila terpaksa "direhatkan" seketika diatas sebab2 yang tidak dapat dielakkan. InsyaAllah ada kesempatan yang lain akan dila sambung semula fp ini. View this Fotopage entry
Elmy Suhana Abd Razak
Latest entry:MAJLIS PERTUNANGAN-HAZILA & FADZIL
02.05.2009 YG LEPAS, SEPUPU AKU,HAZILA BINTI ASNI TELAH MELANSUNGKAN MAJLIS PERTUNANGAN DENGAN PASANGAN PILIHANNYA FADZIL (LUPE LER NAMA PENUH)...BUAT ILA,SORRY LER K.EMY LAMBAT NAK EDIT PIC2 ILA SBB SPRT YG SEDIA MAKLUM HR TU K.EMY BZ NGAN KEADAAN ANAK2 K.EMY YG SAKIT... MAJLIS NIE BERLANSUNG DI RUMAH PAKCIK AS N MAK IMAH DI TAMAN SURIA,JB...WAH NIE FIRST TIME BUAT FAMILY MAK IMAH N CIK AS DAPAT MENANTU LELAKI...IALAH NIE JER LAH ANAK TUNGGAL PEREMPUAN MEREKA... INSYA-ALLAH KLU TIADA ARAL MELINTANG... View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
Yus Fida
Latest entry:D luv of nature...
Di suatu petang, dengan masa yg agak terhad (sebab hubby nak masuk shift keja malam)...kami dtg bersenang lenang kat sini. Patutnya, kalo org lain dtg sini petang2 minggu mcm ni mesti sbb ada xtvt jogging atau pun sessi beriadah bersama keluarga...mmg ramai org kat sini, tapi kami dtg dgn senang lenang gitu sbb nk cr tempat lepak makan kerepok lekor ajer.... LOL Taman Tasik ni luas sangat, kiranya kalo x berjongging pun...berjalan-jalan round pusing tasik ni pun boley berpeluh sakan. Kali ni... View this Fotopage entry
kek pengantin
aisyah fauzi
Latest entry:Happy Birthday Defend eyhhhhh... Daphne Chai !
It's your birthday, so don't feel down, Don't think bad stuff and frown, Your life should be filled with mirth, Just look what you've done since your birth. You started out really small, Now you're really filled out and tall. In the beginning you would just cry, Now you can laugh if you try. You've done quite well since your start, So as you grow older take heart, Keep up the good work and don't be a jerk, Stay happy till you're an old fart. LOL LOL LOL p/s : 14 august is Daphne's Bd... View this Fotopage entry
zuraidah mohdyatim
Latest entry:SUP TULANG RUSUK OR SUP GEAR BOX CICAH SAMBAL KICAP?
Haa..haa..sorry FP friends, citer lagi, temporarily this Fotopages will be called "Ceritapages" kihh..kihh.. LOL LOL LOL sapa malas baca nak tengok gambar jer mintak maap ler..sapa rajin bacalah..kalau tak mama biar Tia&Mia jer baca dah besar nanti..tapi citer ni syokkkkk tau..gerenti meleleh air liur. :P :P :P :P :P lagi pun nak posa kan mana boleh tengok gambar..baca buku or dengar radio boleh ler LOL LOL LOL LOL Mama ni selain dari interior decoration yang mama spent thousands or hundreds on... View this Fotopage entry
udang galah kuala pilah yang manis
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Aishah Md Isa
Latest entry:My Fotopages Closed
Dear All, My Fotopages is officially closed. Please visit my new site at http://asyraffdarwisy.blogspot.com Thank you. View this Fotopage entry
onnie sham
Latest entry:Echa dengan En. Tom...
last week masa kitorang g jalan2 kt ikano... skali echa sudah trnampak set thomas dan beria plak dia nengok...ekceli kitorang pon suker gak... so igt gaji bln 12 nnt nk beli la satu utk echa.. tp smlm..lps g knduri..aku siap g tukar baju yer kt toilet kt titiwangsa.. cooi ajak g jalan2.. so kitorang saja la pegi JJ yg baru bukak kt au2... skali trtengok lg set thomas nih.. apa lg.. kitorang malas nk tggu lagi..terus jer la beli..hehhe...mak apak echa sebenarnya yg x sbr2 ... ha..tengok..sket punyer e... View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
nor aini
View this Fotopage entry
rosnita sahrani
Latest entry:My New Hair Style :p
Assalammualaikum... Hai nama saya Ku Nur Hazarina Binti Ku Haizal. Umur saya 4 tahun. Hari ini dalam sejarah, saya gunting rambut kat salon. Selalunya abah saya yang gunting rambut saya. Tapi sekarang saya dah pandai demand nak gunting kat salon. Nak fesyen rambut macam kanak2 kat dalam rancangan Tom2 Bak tu.... :-D yeahhh saya suka hati...saya sangat suka hati... LOL Kita ppposssing dulu sebelum gunting :-D eeiii.....rasa seriau je tau bila aunty ni start mengunting :-) kasi blow sikit... View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
isma qaisara
View this Fotopage entry
Imilia Ibrahim
Latest entry:The Return of the Jedi
A very dear friend mentioned to me. She didn't see any new things on my fotopage. Well it's been a while since I do something with my fotopage. Anyway, now I'm back and I'll try to put as much thing in the fotopage and I'll visit my own and my friend's fotopage as frequent as I could (provided I have time to waste). Anyway, since it's the beginning of a new entry, maybe I should just put memorable photos. These photos are recent photos taken during the PPM AGM in PNM. We were so excited on the day 1st be... View this Fotopage entry
My BF... the chubbier one
taufidris
Latest entry:SUNSET
View this Fotopage entry
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
fiza aziz
Latest entry:the singapore trip
salam semua... dh lama giler tak update FP...kat office bz memanjang...byk sgt report yg nak dibuat... $-) $-) on 3rd- 4th Oct yg lps..sy n cousin g singapore utk tgk friendly game antara sngor n spore... dh alang2 g sana..kite org singgah jap rmh sedara kat sana... actually atuk kite org org singapore...so mmg ramai sedara mara kat sana.... dulu slalu g spore...dia org pun slalu dtg msia... tp since atuk dh meninggal....activity mcm tu kurang la skt...tp slalu keep in touch by phone.... kebersih... View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
rizal imah
Latest entry:rumah baru
salam smua...imah dah buat umah baru... kat sini http://sarimahrizal.blogspot.com selamat datang... View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
Nic Cat
Latest entry:Yuhuuuuu
Hi!! I’m back from a very,very long silence. Not that I’m boycotting fp or whatsoever reasons…I’m just busy with my new capabilities and trying to ‘help’ mama doing some house chores….which ends with double up her work hehehe…. 25/3/2009, i turned 11 mths....suda besar....got 7 teeth, 1 more is coming... I can stand... I can climb stairs... I can dance... and...i talk much....mama....baba...nenen...ngah....wawah... :-D First time to the beach When I was 6 mths ++..quite s... View this Fotopage entry
krew MoZaBaS
Latest entry:BOIKOT [www.fotopages.com]
Untuk makluman semua, www.fotopages.com ini adalah produk dari ISRAEL. (sila rujuk : http://geotool.servehttp.com/?ip=62.219.18.18&host=www.fotopages.com) Mari kita bersama-sama memboikot produk yang dikeluarkan oleh negara zionis ini. Ini sokongan kita kepada rakyat PALESTIN yang tengah menderita sekarang. Ini adalah entry saya yang terakhir untuk fp ini. Saya telah berpindah ke http://www.mozabas.com View this Fotopage entry
Selamat Pengantin Baru...
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
diana fotopages
PLEASE VISIT http://dianaliciouscakes.blogspot.com View this Fotopage entry
Lela Touch Creation
PERHATIAN... UNTUK UPDATE TERKINI FOTO-FOTO PENGANTIN, PELAMIN, BAJU...SILA LAYARI FACEBOOK SAYA ...LELA KADIR ATAU EMEL PADA lelatouchcreation@yahoo.com...TQ TQ View this Fotopage entry
waty zikri
Latest entry:KasIH nYa sEoRAng IBU
ketika berusia setahun, ibu suapkan makanan dan mandikan kita, cara kita ucapkan terima kasih kepadanya adalah dengan menangis sepanjang malam. Apabila berusia 2 tahun, ibu mengajar kita bermain, kita ucapkan terima kasih dengan berlari sambil ketawa terkekeh-kekeh apabila dipanggil. Menjelang usia kita 3 tahun, ibu menyediakan makanan dengan penuh kasih sayang, kita ucapkan terima kasih dengan menumpahkan makanan ke lantai. Ketika berusia 4 tahun, ibu membelikan sekotak pensel warna, kita ucap... View this Fotopage entry
Nur Syakirah
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
unknwn huhu
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Lee Lin
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016