welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Sep-2011 04:18 Email | Share | Bookmark
SESI KENALKAN DIRI

 
 
 
 
Aloha salam Monday Blues...

Cuba tengok tajuk kat atas tu hehehe...gediks la pula, sesi kenal kan diri aku hehehe...mana lah tahu kan ada yg dah lupa dengan wajah ku yg cute dan comeiiii ini hahahaha terbelagak la pula

So aku kenalkan la diri ku ni secara umum ok...Masa aku mula berjinak dengan FP aku pada tahun 2008, aku masih lagi bekerja sebagai Pustakawan di International Youth Centre di Cheras KL....tapi sekarang di tahun 2011 aku dah naik pangkat menjadi suri rumah sepenuh masa... hebat kan pangkat aku tu

So hari ni aku nak letak gambar2 aku dan Hubby tercinta...layan jer la yer...



gambar tahun 2008 di Melaka



gambar raya tahun ni 2011 di kampung suami ku



gambar tahun 2009 di Mc.D Sunway Seberang Jaya Butterworth



gambar 2009


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net