welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 25-Sep-2011 06:52 Email | Share | Bookmark
ALOHA I'M BACK

 
 
Aloha...I'm back....

Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ...

So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer...

Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku"...twitter pun ada juga tapi aku tak berapa nak pandai guna la...Bila aku teringat baru la aku masukkan status aku dalam twitter tu,,,kalau ingat la hahaha

So sebagai menunjukkan yg aku ni dah kembali ke sini...aku saja jer letak gambar makanan hahahaha...nak bagi korang terliur la sikit...Bukan apa aku ni kaki makan...tengok badan la beb

So korang, insya Allah aku akan rajin2 kan diri aku untuk mengupdate FP aku ni sekerap yg mungkin insya Allah...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net