welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Dec-2008 02:25 Email | Share | Bookmark
ALYA BALQIS IN ACTION



“dapat award”



Quote:
Sebelum ct mula kan celoteh ct nak ucapka jutaan terima kasih dari zai kulim dan watie yg sudi memberi award yg comel ni untuk ct…insya Allah semoga ikatan persahabatan maya ini kekal abadi selamanya AMIN…


Ok berbalik kepada tajuk kita hari ni iaitu “Alya Balqis in action” siapa lagi kalau bukan anak buah kesayangan hubby dan ct ni hehehe…maklum la dah lama tak jumpa ngan anak buah ct yg comel ni, tapi baru2 ni kami pulang ke kampung family alya pun balik sekali, so dapat la jumpa dan peluk2 alya puas2 hehehe…

Alya sekarang dah boleh jalan2 jatuh dan yg paling best dia sekarang dah pandai call org hehehe (habis la kredit mak ayah dia dikerjakan hahaha)

Selalu juga hubby ct dapat call dari alya, selalu nya alya akan cakap bahasa jepun la kan hehehe…
Tapi itu la dikatakan anak2 milinium…semua nya berlaku dan berkembang dengan pesat dan cepat…bijak2 anak2 kita sekarang ni…
(minta2 la anak kami pun bijak macam ni juga Amin hahaha)

So jom kita tengok pose2 menarik dari alya











View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net