welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Nov-2008 02:07 Email | Share | Bookmark
JAMUAN AKHIR TAHUN ASRAMA SMTBw



Assalamualaikum,
Sekarang ni kita dah berada di bulan November iaitu bulan kedua terakhir bagi tahun 2008. So bermacam majlis keramaian diadakan untuk meraikan para pelajar yg bakal meninggalkan alam persekolahan mereka. SMTBw tidak ketinggalan menganjurkan Jamuan Akhir Tahun untuk pelajar2 asrama mereka, tidak ketinggalan para Alumni juga di jemput hadir bagi sama2 maraikan majlis keramaian ini.

Tidak ketinggalan ct pun hadir sama untuk memberi sokongan kepada hubby tercinta, maklum la hubby bertugas di belakang tabir pada malam tersebut hehehe…
Ct ke sana ditemani anak buah ct yg tersayang tu…siapa lagi kalau bukan Bitah yg montel hehehe
Tema kami bertiga “pink” saja jer buat tema sendiri hehehe ,
Tapi yg paling best bila dapat tengok para pelajar kita ni bergaya sakan, kalah pengantin tu hehehe… macam2 fesyen ada…ada yg jd koboi, ada yg jd ustaz pendek kata “macam2 ada” hehehe

Kami juga dihiburkan oleh band yg diimport khas dari USM, boleh tahan juga nyanyian mereka ni sebab banyak lagu kegemaran ct dia org nyanyikan hehehe , selain itu acara Karoke dan juga cabutan bertuah memeriahkan lagi suasana pada malam tersebut, tapi nombor kami bertiga tak naik la pula huhuhu

Pendek kata majlis pada malam tersebut memang kategori meriah la dan ini semua adalah untuk para pelajar di Aspura dan juga Aspuri…untuk semua pelajar2 yg menduduki SPM “selamat Maju Jaya” dan jumpa nanti di Menara Gading Insya Allah…jom layan…



banyak betul hamper pada malam tu tapi satu pun tak lekat kat kita org huhuhu, menu pula sedap



tengok tu bukan main berposing lagi pelajar2 aspura kita ni siap ada goodies beg tu



tidak ketinggalan para tetamu VIP kita sedang enak menjamu selera...aik ada koboi terlepas la pula



makan jgn tak makan sedap2 tu



dealova satu bang...dealova hehehe



siapa nak rasa satay ni, sedap tu hehehe, tengok anak buah ct kat sebelah tu tak pandang lain dah



"macam2 ada"



sambil makan jgn lupa "cheese"



tak payah susah2 kipas ngan tangan guna jer fan electric tu hehehe...sambil makan cabutan bertuah sedang dijalankan



sori la sayang gambar u tak clear la...sibuk betul hubby ct malam tu sian dia



karoke time...penyanyi ni X student SMTBw dan sekarang tgh belajar di matrikulasi penang...sedap juga suara adik ni...lagu siti nurhaliza yg bertajuk "Nirmala" jd pilihan nya...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net