welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Nov-2008 23:59 Email | Share | Bookmark
MAJLIS JAMUAN HARI RAYA DI KAMPUNG PAYA TOK AKIL



Aloha…
Salam sayang dari siti azlina @ cinta di love lane…
Kali ni ct nak share gambar yg telah diabadikan semasa majlis Malam Mesra Aidil Fitri bagi tahun 2008 yg bertempat di kampung kelahiran suami tercinta.
Sebenar nya majlis macam ni memang setiap tahun diadakan, tapi tahun ni yg paling best sebab ct dapat menghadirkan diri…
kalau tidak selalu tak berkesempatan maklum la masa tu dok kat KL hehehe
Tema kami berdua pada malam tu man and women in black hehehe…
Kampung Paya Tok Akil ni diantara kampung2 yg paling aktif dalam kehidupan berpesatuan dan banyak aktiviti kemasyarakatan serta keagamaan dijalan kan disini…
So jom la layan sebahagian dari gambar2 yg sempat ct amik di sepanjang majlis berlansung…



posing time



ramai nya tetamu semuanya dikalangan penduduk kampung sendiri dan juga kampung2 yang berjiran dengan kampung Paya Tok Akil (yg berkerusi roda tu nenek mertua ct )



YB Ustaz Shahabudin pun turut hadir bagi memeriahkan sambutan jamuan pada malam tersebut
hubby selaku Pengerusi AJK bagi majlis malam tersebut turut memberi ucapan terima kasih kepada tetamu yg hadir



Hubby selaku pengerusi turut bergambar bersama AJK kerja kerja yg menjayakan majlis pada malam tersebut



pelbagai acara diadakan salah satu nya nyanyian nasyid



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net