welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Nov-2008 23:59 Email | Share | Bookmark
SINGGAH RUMAH PAK LONG CT



Assalamualaikum,
Ini pula cerita ct dan suami bawa mama dan mak sedara ct ke rumah Pak Long ct yg terletak di Bukit Gedung Pulau Pinang.
Ct dapat khabar Pak Long ct yg ct panggil Bapa sejak kecil ni kurang sihat…kata nya tekanan darah tinggi meningkat…biasala musim raya ni makan pun tak menentu asyik daging dgn ayam saja…so mula la penyakit pun nak hinggap…
Tapi yg best nya isteri Pak long ct ni yg ct panggil Aunty ni mengasuh budak
ada 3 org semua nya heroin hehehe …memang cute giler la…
Yg kecil sekali namanya Humairah, yg putih melepak dgn bedak sejuk tu Mira dan yg comel mata sepet tu pula Yana…
Memang keletah sangat ketiga-tiga “Charlie’s Angels” ni, tak kering gusi ct dan suami ketawa tengok gaya dan ragam dia org ni hehehe…
So jom la layan picas ketiga-tiga heroin ini yer…layan….



Yana and Mira in action… and yg kat belakang baju biru tu pula my lovelly mum



Baby Humairah and my beloved hubby



Me and Humairah



Me and Humairah once again



Me, Humairah, Yana and Mira in action … smile hehehe



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net