welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 1-Nov-2008 14:14 Email | Share | Bookmark
KENDURI KAWIN ANAK2 PAK CIK PI (PEMANCING IKAN)



Assalamualaikum sahabat FP ku sekalian
Ini la masa yg ditunggu-tunggu iaitu kenduri kawin dua orang anak kepada sahabat FP kita iaitu Pak Cik Pemancing Ikan (nama pena nya jer hehehe)
Majlis diadakan pada tanggal 25 Oktober iaitu pada hari Sabtu…yg paling best nya Kak Azue iaitu Timbalan Pengerusi Team Ketupat Bawang pun akan hadir so excited giler la nak jumpa ngan Kak Azue ni hehehe…
Ct dan suami bertolak dari rumah jam 1.45 tengah hari tepat jam 2.00 tengah hari kami pun sampai ke lokasi majlis yg diadakan …
Lepas bersalam-salaman kami pun menjamu selera…tapi team FP Northern belum sampai lagi terutama nya Pn. Zai. Lepas je kami pun selesai makan nampak la Pn. Zai sampai dan bersama beliau adalah Kak Azue…punya la hepi dapat jumpa apa lagi saling berpeluk-pelukan la hehehe…
Lepas tunggu dia org semua selesai makan kami pun memulakan aktiviti bergambar…so jom la saksikan aktiviti bergambar kami ni yer…

Quote:
gambar pengantin ct tak masukkan sebab ayah kepada kedua pasangan ini telah pun mengabadikan di ruangan khas di FP Pemancing Ikan




bergambar bersama-sama sahabat FP meriah betul hehehe



setelah selesai makan semua nya dah ngantuk la yer hehehe



posing time hehehe



wajah-wajah di sekitar majlis



wajah-wajah bapa dan bakal bapa mithali hehehe



senyum jgn tak senyum hehehe



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net