welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Oct-2008 01:24 Email | Share | Bookmark
TANJUNG MARINA BAY PULAU PINANG



Hari Jumaat lepas ct dan suami ke Penang hantar mama ct balik ke rumah pusaka arwah nenek…
sambil tu sekali la singgah ke rumah Pak Long ct yg ct panggil Bapa untuk melawat beliau yg tak berapa sihat beberapa hari yg lepas .
Masa nak balik tu kami berdua decide nak naik feri la, konon nak berehat sekejap, maklum la semalam hubby ct baru balik dari Langkawi…
So masa dalam feri tu, ct nampak cantik sangat suasana di kawasan Pelabuhan Pulau Pinang ni, atau org sebelah Penang ni gelarkan Jeti.
Ct ni tak der la pandai nak amik gambar yg cantik2 tapi ct yakin kalau ada photographer professional yg amikkan gambar kat sini mesti sangat cantik…
so ct ni setakat yg mampu macam ni jer la yer hehehe
Jom la layan apa ct amik untuk tatapan kita semua…



suasana yang sungguh mendamaikan di mata ct



ct memang suka sangat tengok laut dan awan…ia seolah-olah sedang berkata-kata dengan ct (alamak jiwang la pula hehehe)



kalau la ct kaya kan, ct nak beli sebuah kapal layar dan nak berlayar ke seluruh pelusuk dunia, sebab ct suka sangat keindahan alam (ini la angan2 minah jenin hehehe)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net