welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 20-Oct-2008 23:19 Email | Share | Bookmark
EDISI TERLEPAS PANDANG



Assalamualaikum,
Salam sayang kepada semua warga FP semua…ct minta maaf la sesangat sebab terlepas pandang gambar gathering atau lebih dikenali Majlis Berbuka Puasa sambil Beramah Mesra kita untuk kawasan northern khususnya
Bukan apa punya la dok bzz beraya lepas tu dok tengok makanan sedap2 pula sampai terlupa nak masukkan gambar kita yg cun-cun dan gantang-gantang ini ke Love Lane untuk tatapan umum hehehe
So jom la layan picas kami di kawasan northern ni yer… semuanya voge dan good looking hehehe…
Lepas ni kita berkumpul di rumah Pak Cik PI pula ye Insya Allah,
jumpa di sana nanti Adios!



bergambar bersama Puan Presiden bagi kawasan Northern FP siapa lagi kalau bukan Zai



impian untuk bertemu dengan rakan2 FP Alhamdulillah menjadi satu realiti syukur sangat



tu dia macam2 ada



kemeriahan suasana memang sangat dirasai



menu yang sungguh menyelerakan



ole2 dari teman2 FP …TQ tau nanti bagi la lagi yer hehehe



anak2 dah mula makan mak ngan ayah tengok jer la yer hehehe



sesi chit chat pun bermula la



ini la artis2 wanita FP yg voge dan vass hehehe glamor gitu



yang ni pula artis2 lelaki yg menjadi pujaan ramai (siapa lagi kalau bukan isteri masing2 yg memuja yer tak )




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net