welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Sep-2008 21:55 Email | Share | Bookmark
EDISI BISKUT RAYA DI LOVE LANE



Assalamualaikum wahai sahabat di dunia maya ....
lama juga ct tak up date FP ni hehehe maklum la agak bzz sikit ngan kerja2 rumah... edisi kali ni ct nak share apa yg ct buat semalam hehehe...
dengan rendah diri nya ct telah dibantu oleh mama tersayang membuat biskut raya...tahun lepas ct buat kat KL ngan mama jer berdua tapi thn ni yg best nya sebab hubby ct pun turut sama membantu dalam penyediaan pembelian bahan2 ramuan biskut raya ni TQ yer sayang, TQ yer mama...
mula cadangnya nak buat 4 jenis jer tapi bila dah mula menguli dah jadi 6 jenis hehehe pelik tapi benar ni
kesian mama semalam maklum la duduk depan oven asyik dok bakar biskut, bila waktu berbuka minum air jer la dahaga la katakan hehehe
hubby pula kena tahan bau wangi biskut2 yg tengah dibakar, apa lagi perut pun mula la berbunyi hehehe
so jom la kita tengok apa yg telah ct siapkan semalam yer...













EDISI MENJAWAP TAG



ok kali ni edisi menjawap tag pula dari Fafau...so lepas jawap ni ct dah amik keputusan untuk tidak meng tag sesiapa lagi, ct faham semua nya tgh sibuk dok buat persiapan raya kan mana la ada masa nak jawap tag2 ni kan hehehe...
so jom la tengok apa yg telah ditanya oleh Fafau dan apa yg telah di jawap oleh ct ok !!


1) NAMA TIMANGAN
Masa sekolah rendah sampai la sekolah menengah kawan2 panggil dgn panggilan ct jer
Saudara mara yg terdekat panggil “adik comel” hehehe
Kawan-kawan FP panggil dgn nama “cinta” atau “lina”
Hubby pula dah tentu la panggil “ayang” atau “sweetheart”
Mama pula panggil “cek” (loghat org penang) dan “ayang”

2) SAYA SEORANG YANG….
Manja tapi tegas
Sensitive tahap normal lagi la hehehe
Sayang sangat kat kucing
Pendiam bila berada di kalangan org yg tak kenal
Kuat berceloteh bila bersama kengkawan
Dan suka menceriakan kawan2

3) INSAN-INSAN TERISTIMEWA
Suami tercinta
Mama tersayang
Ibu2 saudara serta ayah2 saudara ku
Ayah dan ibu mertuaku
Adik2 ipar serta sepupu2 ku
Anak2 saudaraku
Sahabat handaiku yg dihormati

4) MAKANAN KEGEMARAN
Nasi goreng
KFC (cheesy wedges)
Mc.Donalds (quarter pounders ngan sundae jer)

5) FAVOURITE COLOUR
Pink
Purple
White
Black

6) FAVOURITE SONG
Gerimis mengundang - SLAM
Dealova - ONCE
Cahaya cinta – SITI NURHALIZA
Pulanglah – AISHAH

7) BENDA YANG MENDATANGKAN STRESS
Bila di bohong/ditipu
Bila ada org tak menghormati my privacy

3 BENDA DALAM WALLET
My picture
My hubby picture
Kad pengenalan (wajib tu)

9) KALI TERAKHIR MENANGIS BERIYA-IYA
Dah lama berlalu biar la ia menjadi satu kenangan terindah dalam hidup ku




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net