welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Sep-2008 13:30 Email | Share | Bookmark
BAZAAR RAMADHAN LITTLE INDIA DI QUEEN STREET PENANG



assalamualaikum,
selamat berpuasa untuk semua warga FP, sekarang kita dah masuk ke fasa kedua di bulan Ramadhan iaitu Fasa untuk keampunan...
di harap di bulan yg mulia ni marilah kita sama2 buang yg keruh dan amik yg jernih...
ok la (ustazah dah lepas membebel hehehe) picture ni ct dan hubby amik masa ke penang minggu lepas.saja je kami singgah kat queen street penang, kat sini dikenali juga dengan panggilan little india kira ala2 masjid india kat KL tu la kan
macam2 kuih india ada kat sini, tapi kami beli putu mayang jer la...klasik lagi naik basikal tua...teringat zaman2 60an dulu...(eh, mana ct ada zaman tu hehehe )
kebetulan pula waktu kami sampai tu ada kapal besar baru berlabuh di dermaga (wah ayat bunga tu hehehe)so ramai la pelancong naik beca jelajah penang ni...
so moh le kita layan apa yg ada yer....moh kiter...













tuuu diaaa putu mayang klasik lagi naik basikal tua



jom naik beca pusing komtar



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net