welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Aug-2008 12:27 Email | Share | Bookmark
HUBBY JUMPA SKUAD ERA AVANZA



minggu lepas kalau tak salah hari khamis, masa hubby nak balik dari kerja tertiba hubby dengar dalam radio era yg skuad era avanza ada di taman robina berdekatan ngan kawasan offi hubby. apa lagi tampa berlengah hubby pun pecut la keta ke tempat yg dimaksudkan hehehe...
so hubby pun dapat la ole2 oleh ahli skuad tersebut....
i nak citer lebih2 pun i tak der kat tempat kejadian...so layan jer la gambo2 ahli skuad era avanza ni yer...













JAWAPAN TAG



minggu lepas ct kena tag oleh http://budaknakai.fotopages.com
so jom layan la jawapan dari tag ini yer

RULES
The rules of the game get posted at the beginning. Each player answer the question about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their names. Then goes to their blogs and leaves them a comment. Letting them to know that they have been tagged. Let the person who tagged you know when you've posted your answer.
So now, on to the questions...

1) What were you doing 5 years ago?

Lima tahun lepas iaitu tahun 2003, ct bertemu dengan cinta hati ct iaitu suami ct yang tercinta Ibrahim bin Nordin.
Di tahun 2003 juga ct tengah sambung pengajian di peringkat sarjana di UiTM Shah Alam

2) What are 5 things on your to-do list for today?

Hari ni hari Selasa :-

2.1 awal pagi - basuh kain guna mesin basuh la kan hehehe
2.2 pagi - masak sarapan pagi menu hari ni meehoon goreng
2.3 tengah hari - masak menu hari ni sup sayur, tauhu goreng masak sambal dan juga ikan selangat goreng
2.4 petang - buat cucur ikan bilis untuk minum petang bersama kopi panas cap Hang Tuah
2.5 malam - layan FP sambil up date entry baru.

3) What are 5 snacks you enjoy?

3.1 kacang goreng
3.2 kerepek pisang
3.3 gula hacks hitam
3.4 ais krim malaysia (buat sendiri)
3.5 kuaci

4) What are five things you would do if you were a billionaire?

WOW !!! Tak terfikir la pula selama ni kan hehehe

4.1 nak buka sebuah tadika dan cawangan2 nya dengan nama “NAIM KINDERLANDS”
4.2 nak buka sebuah Tusyen Centre serta cawangan2 nya di seluruh daerah di Penang
4.3 nak bawa hubby, my mom dan kedua mertua menunaikan haji Insya Allah
4.4 nak bina sebuah masjid untuk umat islam menunaikan solat dengan selesa, kalau boleh nak ikut plan sebijik macam “Masjid Al-Nabawi” di Medina.
4.5 Nak buka sebuah rumah anak Yatim dan rumah2 untuk org2 tua serta gadis2 yg bermasalah.
INSYA ALLAH!!!

5) What are five jobs you've had?

5.1 kerja pertama rasa nya lepas STPM dalam tahun 1997 sebagai “temporary clerk” di HITACHI SEMICONDUCTOR Penang.
5.2 tahun 2002 lepas grad degree ct buat SSL kat Jabatan Mufti Pulau Pinang selama 6 bulan
5.3 tahun 2003, masa tu tgh sambung master ct buat part time sebagai guru tadika di Pondok Ilmu Kinderlands DI SEKSYEN 2 Shah Alam.
5.4 tahun 2005 ct dapat kerja kat Sekolah Pendidikan Khas Tanjung Bunga sebagai pembantu tadbir, masa tu baru habis master. Masa kat situ ct betul2 insaf dan bersyukur kerana kita semua dilahirkan sebagai manusia yg cukup sifat, Alhamdulillah.
5.5. akhir sekali buat masa sekarang la kan, ct bekerja sebagai “Librarian” di International Youth Centre Cheras KL. Namun bulan Julai 2008 lepas ct dah pun menjadi suri rumah sepenuh masa hingga la sekarang.


ok kali ni atas permintaan tag ini ct kena panjangkan tugasan ini kepada 5 orang ahli FP yg terpilih:-


Salmah - http://salmahmdaleb.fotopages.com
Mira Johar - http://mirajohar.fotopages.com
Kak Aini - http://aini-ann.fotopages.com
Faridah Humaizi - http://faridah81.fotopages.com
Pafau - http://fauzana78.fotopages.com




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net