welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Aug-2008 12:30 Email | Share | Bookmark
PERKAMPUNGAN NELAYAN



aloha...
salam sayang untuk semua warga FP...terima kasih kerana sudi layan gambar2 di love lane yg tak seberapa ni ...TQ SO MUCH
kali ni ct nak citer kisah hujung minggu...boleh dikatakan setiap hari ahad kami akan ke perkampungan nelayan ini untuk membeli ikan2 fresh...bak kata org tu naik jer ikan tu ke darat kami pun serbu la hehehe
nama tempat ni ialah Projek Pemasaran Ikan, Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia,Persatuan Nelayan Kawasan Seberang Perai, Unit Nelayan Telok Air Tawar... (panjang la pula hehehe)
selalu nya kami akan beli ikan, udang atau ketam...murah2 pula tu...
bila bawa balik rumah dan masak isi nya manis sebab masih fresh tak kena air batu lagi la katakan
so sesambil hubby pilih2 ikan tu i pun snap la beberapa picture untuk tatapan semua...jom kita layan yer...zasssss......



ini siput lala



udang ni masih hidup lagu tau



keindahan sekitar perkampungan nelayan



jom pilih ikan jgn tak pilih pula




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net