welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Aug-2008 02:12 Email | Share | Bookmark
EPISOD TERAKHIR DI THAILAND...KAP PUNG...





ini adalah sebahagian gambar2 yg diambil sekitar hatyaii...jom layan jer la yer

















ini pula gambar2 yg diambil dalam bilik hotel yg kami berdua menginap untuk malam nanti...new world hotel yg terletak di tengah2 bandar hatyai...jom tengok...







ini la suasana pasar basah di waktu pagi di sekitar hatyaii...kami ke sana naik tut-tut...best la pula...kat malaysia tak der tut-tut kan hehehe ...jom layan yer







ini la menu makan malam...kata nya katiuw sup...tapi bila makan rasa macam bakso...sedap pula rasanya...cuma macam biasa pedas la sikit hehehe









dah nak balik pun sempat pilih buah durian tu hehehe



masa tunggu nak check out tiba2 datang la "cow boy" thailand yg tak der kuda ni... dia ni penjual mainan kanak2..yg dia tahu cakap..."sayang anak, sayang cucu beli mainan"



ini la menu2 yg sempat kami makan di hatyaii



sebelum bertolak balik singgah makan tengah hari...sedap menu nya ikan tiga rasa, tapi pedas berapi la juga huhuhu



sayonara thailand...kapp..pung...kap...insya Allah kalau ada rezeki datang lagi



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net