welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Aug-2008 05:19 Email | Share | Bookmark
JOM KE GIANT DAN JELAJAH ERA BERSAMA PERODUA VIVA





aloha....
Minggu lepas kami pergi shopping barang dapur...masa dalam kereta tu dengar la radio era kata ada jelajah era bersama perodua viva yg akan diadakan di Giant hypermarket seberang perai...so dah kebetulan nak shopping apa la salah nya kalau cuci mata sekali kan mana la tau jumpa pak nil ker, nana ker, adi ker atau kiran....tp sayang nya...kami terlalu awal dia org tu semua akan datang waktu malam. sebab malam nanti ada konsert...malas la nak tunggu lelama...so kami dapat jumpa dgn geng2 skuad perodua jer la...
so jom la tengok apa yg kami beli di waktu kempen berjimat cermat ni hehehe....
kata org beli yg mana perlu jer...yg tak perlu tu abaikan la hehehe



ini la supermarket GIANT...sesuai ngan nama nya kan hehehe



tengok tu hubby tgh tak sabar pilih daging kambing...nak buat steak malam ni hehehe



tengok tu chicken wing giant...besar tu hehehe



ini la barang dalam troli kami tgh berjimat ni tau



tertiba terjumpa dgn GIANT SOSEJ ... Hello Mr. Sosej

JELAJAH ERA BERSAMA PERODUA VIVA







ini la pentas utama untuk konsert malam ni





ramai nya org tgh khusuk tengok aksi stunt perodua viva memang ngeri la....



eh..eh..macam kenal ini org...i la tu hehehe



memang tabik spring la ngan stuntman perodua ni...Syabas!!!



KOMEN PERTAMA UNTUK ENTRY KALI INI....
Terima kasih yer ibu chempaka sudi jengah fotopages ct...nanti jenguk la lagi yer...so kengkawan semua jom kita layan fotopages chem ni yer...

http://chemticha.fotopages.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net