welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jul-2008 00:22 Email | Share | Bookmark
DI SUATU PETANG YG DAMAI

 
 
 
 
 
 




aloha...
salam sayang untuk semua sahabat dan semua viewer di dunia fotopages.semalam petang semasa nak angkat baju di ampaian tertiba terpandang ke langit...macam biasa la kan ct memang suka tengok awan, so tampa membuang masa ct pun amik la beberapa picture awan yg menarik...cantik di mata ct mungkin di mata yg lain sebalik nya... , tapi ct cuma nak share betapa indah nya langit yg tidak berpenghujung ini...so jom kita layan "awan yg terpilu"...(saja jer amik tajuk lagu nyanyian Ning Baizura ni )











KOMEN PERTAMA UNTUK ENTRY KALI INI...



TQ yer siti farazila, sampaikan salam saya kepada kak linda yer... so jgn lupa nanti jenguk la lagi fp ct yer...kepada kengkawan lain jom kita layan fp siti farazila di... http://fara2210um.fotopages.com

DAPAT AWARD KEDUA DARI LIYANA, TQ YER



TQ so much sebab sudi hadiahkan award untuk ct @ cinta di love lane yer, Insya Allah semoga ikatan persahabatan cyber ini akan berkekalan AMIN.... kepada sahabat fp yg lain jgn lupa layan fp liyana di
http://cdyana2001.fotopages.com

AWARD KETIGA DARI WAK KUMIS YG JAUH DI SINGAPURA TQ WAK



Tq so much wak sebab sudi juga presentkan award untuk ct @ cinta di love lane ni...terharu sebenarnya...tapi apa pun ct terpesona sangat dgn picture wak bersama seniwati ternama iaitu ibu zaiton...masih cantik lagi wajah beliau kan...saudara wak rupanya...
so kawan2 jom kita teruskan melayan fp wak yg banyak keistimewaannya...di
http://-teksi-singapore.fotopages.com





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net