welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jul-2008 00:25 Email | Share | Bookmark
LAPORAN KESESAKKAN LALULINTAS DI JAMBATAN PULAU PINANG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




kali ni ct nak cerita tentang kesesakkan yg berlaku di sekitar Jambatan Pulau Pinang. masa tu ct ngan hubby nak balik ke rumah kami di Taman Telok Ayer Tawar.
memang kena banyak bersabar la masa kesesakkan macam ni berlaku... secara tak lansung ia dapat melatih diri kita untuk bersabar kan...
so sewaktu tersekat di kesesakkan ni ct pun amik la beberapa picture dan shoot menarik untuk dikongsi bersama dgn kawan2 di fp. kamera ct ni biasa jer, kalau tak clear tu minta maaf la. lagi pun ct ni bukan la seorang photographer yg profesional. sesaja suka2 untuk mengisi masa lapang dgn sesuatu ilmu IT yg berguna...so jom kita layan yer...




























MENU UNTUK HARI INI (15 JULAI 2008)



jom makan...dah dua minggu i asyik masak jer tak sempat nak snap gambo, so hari ni baru teringat nak amik gambo masakan i setiap waktu tengah hari...hubby selalu balik makan tgh hari...so lauk tak der la banyak2, cukup untuk kami tiga beranak hehehe...so jemput la menjamu mata yer....



sayur petola masak air



ikan kembung masak kicap bersos



ikan duri goreng asam



DAPAT AWARD DARI WATIE...TQ YER

Terima kasih diucapkan kepada Watie kerana sudi memberi AWARD untuk akak yer...Insya Allah semoga persahabatan cyber ini kekal selamanya, AMIN...

http://shahwatie.fotopages.com

TQ yer Watie....

KOMENTAR PERTAMA UNTUK ENTRY KALI INI...



TQ Zai sebab sudi meletakkan komen di fp ct yer...dan tahniah sebab jadi org pertama yg komen untuk entry kali ini...
so nanti korang jgn sesekali terlupa layan fp ZAI ok...http://zbintim.fotopages.com




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net