welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Jul-2008 02:06 Email | Share | Bookmark
HARI-HARI TERAKHIR DI KL DAN SEPANJANG JALAN KE PULAU PINANG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




assalamualaikum semua viewer fotapages...semua komen anda saya jadikan pengajaran...TQ diucapkan...

cerita pertama adalah hari terakhir i di KL. esok tu dah nak pindah ke penang...so sebelum balik kami telah ke plaza low yat untuk beli lap top. setelah tu kami ke perhentian KTMB untuk menghantar uncle dan aunty i balik penang. sehari sebelum tu kami gi daftar salah seorang cousin i masuk UKM kat Bangi...
so jom kita tengok keindahan Kuala Lumpur di sekitar KTMB...









so hari yg di nanti telah pun tiba...tanggal 1 Julai 2008, i telah pun bergelar house wife full time... macam tak percaya pada mulanya...tapi demi suami tercinta i pulang ke kepangkuannya untuk menikmati kehidupan berumahtangga...Insya Allah semoga ikatan suci ini sentiasa disirami rasa cinta selamanya...AMIN...
jom kita tengok keindahan alam ciptaan YG ABADI...





























View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net