welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Jun-2008 03:26 Email | Share | Bookmark
SUATU PAGI DI KAMPUNG HUBBY/SEHARI DI KAMPUNG CINTA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




aloha...salam cinta dari love lane yer...TQ kepada kengkawan yg sudi layan fp cinta selama ini...terharu pula rasa nya sebab fp cinta mendapat tempat di hati kalian yer.... ...

so kali ni kita share pula aktiviti i masa kat kampung hubby last week...sebelum we all ke pasar tani sempat lagi hubby snap picture pokok buah dragon dan juga pokok avacado kat kawasan kampung hubby tu...so jom la kita enjoy yer....



he..he..he.. , ini gambo lama yer sesaja jer masukkan untuk penuh kan kuota...



ini la pokok dragon fruits...tapi belum berbuah lagi baru berbunga....



ini pula pokok buah avacado



cukup la tu jom gi pasar tani



kat kampung sudah so sekarang jom ke rumah nenek i pula yer, kat mana? dah tentu la di Penang Island...so sempat la juga i snap picture my cute cat call wawan...actually wawan ada adik nama nya wantu...tapi umur watu tak panjang so tinggal la wawan yg agak nyayuk tu... , tua dah pun...selain tu kita tengok pula anggur malaysia...apa lagi kalau bukan belimbing buluh masam ooooo , tapi i selalu makan belimbing tu macam tu jer...kata org boleh kuruskan badan...(tak kurus pun... )...tapi siapa yg ada gastrik tak boleh makan tau, nanti teruk lagi sakit nya....so jom kita enjoy yer...







ini la wawan, wawan memang suka bergaya depan kamera...manaj tu...ini baru aksi manja yg tahap biasa kalau tidak asyik nak tidur atas ribaan kita jer...macam babay tu....(dah lama tak mandi ni... )









buat sambal belacan letak belimbing buluh ni sodap tau...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net