welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Jun-2008 23:57 Email | Share | Bookmark
JAWAPAN UNTUK TAG YG KEDUA PULA YER...

 
 
 
 
 
 
 


Tugasan kedua ni i dapat dari Nurul Fauzana...Tq sebab beri kepercayaan pada i untuk laksanakannya...(alamak bahasa surat daaa... )...http://fauzana78.fotopages.com

tugasanya ialah :- senaraikan 7 barang kegemaran(bergambar) yang terdapat di dalam rumah akak-akak dan Antie..dan nyatakan kenapa ianya menjadi kegemaran....
memandangkan i ni banyak sangat rumah dan barang2 kesukaan i pun bersepah di merata-rata maka kita amik yg terdekat jer la...koleksi yg ada di KL...penang tak masuk la nooo.....
so... jom kita sama2 saksikan barang2 yg i suka di rumah ok...KITA ENJOY!!



yang pertama i suka dgn diary2 i...buat masa sekarang i ada 13 koleksi diary yg i mula tulis dari thn 1997 sampai la sekarang....menulis diary adalah salah satu hobi i...sebagai anak tunggal i kekurangan tempat untuk mengadu...so i banyak luah kan perasaan melalui tulisan....so ini la hasil nya...MY LOVE DIARIES...



kedua i memang suka dgn koleksi dvd dan vcd i...kalau nak diikutkan memang la banyak tapi ini sebahagian jer la...(kat penang lagi bertimbun )...kenapa i suka? nak tahu kenapa yer...sebab ini adalah salah satu therapy BOSAN i kat rumah...



ini pula sebahagian dari koleksi eksesori untuk mencantikkan serta melengkapkan penampilan i di luar sana....(kelihatan lebih anggun la konon.... )...kalau u all nak tahu tukang tambah koleksi i ni tertuma nya rantai tangan tak lain tak bukan my beloved hubby la... bila hubby gi outstation jer mesti i dapat ole2 rantai tgn tau...."ayang sayang honey... "



barang seterusnya ni memang penting sangat bagi kami berdua...iaitu telefon bimbit...kalau tak der rasa macam nak gila dibuatnya...hubby pun sama juga...ini la penghubung cinta kami yg berjauhan ni...tapi kalau tinggal dekat pun sama jer penting nya... , kadang2 sesaja jer guna sms send wish "i love u" sedangkan hubby sebelah jer....



ini pula barangan make up i...kalau u all nak tahu i mula ada beg make up hujung thn lepas...kalau tidak i hanya ada bedak ngan lipstik jer la...(maklum la natural beauty kan....tak perlu make up2 ni.... )riak la pula...tapi bila tengok kengkawan kat ofiice ni cantik2 jer cat kat muka tu...maka dgn rasa rendah diri nya...i pun teringin la nak ada beg make up...so ini la hasilnya...dan i semakin jelita olehnya....



ini pula tabung kesayangan i...dari sekolah menegah lagi tabung ni berkhidmat tau...kalau balik dari kerja i mesti gi masukkan duit syiling kat dalam tabung...suka dengar bunyi duit tu jatuh tau rasa hebat sangat ... lagi satu i suka dengar syiling tu bukan apa sebab rasa diri i ni kaya sekejap..macam OKB la....



ini pula hobi terbaru i...bila nonton tv atau ada kelapangan i mesti habiskan masa dengan "wordsearch puzzle"happening rasanya tau...rasa bijak sekejap... , dulu i cuba buat "sudoku" tapi i ni tak boleh tengok nombor banyak2 (i boleh muntah kalau tengok nombor banyak2 tau... )so kalau tak silap ini buku kedua...yg sedang menanti ada 3 buku lagi...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net