welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Jun-2008 06:12 Email | Share | Bookmark
JAWAPAN TAG YG PERTAMA...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tugasannya: all about your favourites.......what is your favourite food?
favourite drink? favourite fruit? favourite place? favourite spot? favourite magazine/book?
favourite pet? other favourites?


apa kata kita jawap tag yg lama tertangguh ni tag ni i terima dari RINA....siapa lagi kalau bukan rina the bomm http://fazzarinna.fotopages.com/... ...untuk tag yg pertama ni semuanya berkaitan "my favourites things"...so jom la kita share sesam apa yg menjadi kesukaan i yer... (terima kasih kerana menunggu.... )





this is my favourites foods, kalau fast food i lebih suka McDonald sebab cepat dan mudah...manakala kalau makanan panas pula i lebih prefer tom yam dan juga nasi goreng...nasi goreng tu tak kira la rasa apa janji nama nasi goreng memang buat i terliur!!



manakala minuman pula i lebih suka minuman yg suam..tak terlalu panas dan tak terlalu sejuk... , kalau panas i suka green tea dan limau suam...kalau sejuk tu limau juga la...air mineral tu WAJIB...sehari mesti lebih dari 8 gelas...





untuk buah-buahan pula i lebih suka pada buah yg fresh...epal hijau,kiwi,oren,anggur,strawbery (kalau celup coklat lagi suka... )manakala kalau buah2 an tempatan pula i suka ciku,tembikai,pisang dan juga manggis(tp kena org kopekkan...manja la katakan )







manakala untuk place pula...i lebih suka ke tanah tinggi...sejuk tau (boleh peluk abang selalu... )i juga suka ke pulau nampak romantik gitu , dan juga i suka ke shoping complex tak membeli pun tak per janji dapat cuci mata...kalau tak gi jalan2 kat shoping mall rasa nak kena migrain la....



sukan pula i suka "netball" tapi masa sekolah rendah jer...pernah la juga jd pemain simpanan untuk peringkat negeri...tp simpan jer la...(kutip bola jer lebih )





dalam banyak2 kesukaan ini la yg paling i suka buat...membaca... , kalau majalah i suka mastika, rapi, mingguan wanita dan juga reader's digets, manakala buku pula i suka majalah yg berbentuk positif thinking kira motivasi diri la...dan juga koleksi novel i yg bertimbun di mini library i kat penang....paling suka novel dari karya kreatif kalau nak pinjam boleh buat la langganan di fp ni...



and last but not list...saja buat tambahan i suka sangat tengok cartoon kira itu salah satu hobi i la...yg paling i gemar ialah "Detective Conan"....suka sangat cara si kecil tu selesaikan masalah...mana la tahu nanti i pun boleh jd detective tp detective untuk hubby i jer la...



alamak tercicir pula comel i ni...ini pula my favourite pets...tak der lagi haiwan lain yg paling i suka melainkan cats....i love cats very much...(hubby pun sama suka kucing )



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net