welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Jun-2008 03:12 Email | Share | Bookmark
KEBUN MIMPI LOVE LANE...

 
 
 
 




aloha...kali ni i nak cerita tentang famili i...nama ayah i Abdul Aziz bin Abdul Rahman, mama i pula Hjh. Fadhillah Noor Mohd dan nama i pula Hjh. Siti Azlina Abdul Aziz.
my mom berkahwin ngan ayah i pada December 1976. i pula lahir kedunia ni bagai johan pada Januari 1978...di hospital bersalin Kuala Lumpur .. i ni anak tunggal kepada pasangan abdul aziz dan fadhillah...

sempena hari Bapa ni i nak ucapkan selamat hari Bapa untuk ayah tersayang...walaupun ayah tiada lagi di dunia ni ayah tetap dalam ingatan i selamanya..."Ct sayang abah"....

oh yer mesti u all pelik kenapa i letak gelaran hjh. kat depan nama i..(mana yg dah tahu tu..TQ diucapkan... )..Alhamdulillah syukur sangat dalam usia yg masih muda i dah dapat menunaikan ibadah haji dgn my mom pada tahun 2002 (itu kali kedua i ke sana... ).kali pertama i ke sana pada thn 1991 (masa tu i baru tingkatan 1) ngan my mom dan nenek i tp yg sedihnya nenek meninggal kat sana...

tapi apa pun i bersyukur sangat sebab dapat menunaikan rukun islam kelima dalam usia yg muda...Alhamdulillah... di harap u all semua enjoy la dgn memori kali ni yer...









ucapan khas untuk ayah mertua ku..."Selamat Hari Bapa"...terima kasih kerana memberi peluang kepada ct untuk menyebut perkataan " AYAH" sebab ct tak pernah menyebutnya sebelum ni
(terharu i dibuatnya )...Ct doakan ayah cepat sembuh yer...



kepada suami yg tercinta juga diucapkan "selamat hari bapa"...walaupun kita belum ada anak tapi kasih sayang yg diberikan telah melengkapkan hidup ayang...I LOVE U HONEY!!





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net