welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 8-Jun-2008 03:44 Email | Share | Bookmark
TAG KETIGA

 
 


hye everyone, salam cinta dari love lane...actually i masih dalam bahang menjawap tag...kali ni i telah di "tag" oleh Puan Intan - http://insue72.fotopages.com

ok seperti yg dikehendaki oleh soalan...kamera yg telah digunakan untuk buat tugasan di fp i ni biasa jer...i banyak guna handphone jer...kalau tak handphone i handphone hubby i kerjakan , so semenjak i berkecimpung dalam dunia fp ni hubby telah memberi sepenuh kuasa pada i untuk menggunakan kamera kesayangan nya...(kira dapat restu dan galakkan la tu... )

tp kali ni i tak dapat nak masukkan hp hubby sebab kami kan PJJ...lagi pun minggu ni kami berdua kena bertugas...(sedih la tak dapat jumpa hubby... )...
tapi tak per i tgh menghitung hari untuk balik ke penang dan stay for ever ngan org yg paling i cintai... ...Insya Allah...(walaupun pihak pengurusan agak berat nak melepaskan i... )

so layan jer la yer...



ini la kamera yg telah diberi kuasa oleh hubby untuk i bergerak aktif dalam dunia fp ni...tapi jgn tanya harga dan eksesorinya...sebab i hanya tahu guna jer...



ini pula dua handphone kesayangan i...samsung dan nokia...samsung tu i beli sendiri. kalau u all nak tahu i beli kat plaza low yatt kat bukit bintang tu...masa beli tu i dapat satu printer jenama canon (iP1880) free tau...so sampai sekarang i guna printer tu untuk kerja2 office , manakala yg jenama nokia tu hubby hadiahkan ...well untuk isteri tercinta katanya apa pun dia sanggup berikan... (terharu la pula...TQ SAYANG... ) tp i selalu gunakan nokia handphone untuk amik gambar sebab ia lebih cantik ...

so i harap i dapat menjawap semua tag ni dgn baik...cuma i tak nak panjangkan lagi tag ni sebab belum masanya untuk i buat sedemikian...SEKIAN...I LOVE U ALL



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net