welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Jun-2008 00:34 Email | Share | Bookmark
PUAS DENGAN KENDURIi KAWIN JER LA...(RESTOREN SEHARI)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











Hari Sabtu lepas memang puas i ngan hubby makan kenduri...3 majlis kesemuanya...so i akan cerita part by part la yer... , ini majlis yg pertama kami pergi, dari rumah jam 12.30 tengah hari...tema kami berdua untuk majlis kali ni KUNING , pengantin ni anak kepada kawan hubby, anak nya lelaki so dapat menantu perempuan la yer...sedap lauk pauk kat situ ala masakan kampung lagi ada "gulai batang pisang" yang diimport dari Baling Kedah...(tp i tak makan pun.... )












ini pula di kenduri yg kedua...juga kawan hubby...anak nya perempuan tapi malangnya kami tak sempat nak snap gambar pengantin sebab masa tu punya la ramai manusia sedang berpusu-pusu tengok dia org bersanding...lagi pun masa tu we all tgh makan jd we all snap gambar we all jer la...(pengantin juga kan... kuning lagi tu...jgn marah haaaaa....)
























kalau tadi dua kenduri di sebalah seberang perai, yg ketiga ni sebelah rumah nenek i jer...(kat situ la i membesar )so ini adalah sebahagian picture yg sempat i snap untuk tontonan semua...Penang yg semakin maju... , actually rumah nenek i kat Sungai Gelugor near by USM dan juga Maktab Perguruan Pulau Pinang...walaupun penang dah ada bas rapid tapi yellow bus masih tetap beroperasi. so layan jer la yer...















ok ini majlis yg ketiga...sebenarnya ini majlis resepsi untuk saudara mara jer...di sebabkan i ni jiran terdekat so kedua mempelai dan keluarga telah menjemput kami semua ke majlis malam tu...(sebelah siang i tak sempat nak snap picture sebab kedua mempelai sibuk layan tetamu...) , sebelah siang tu dia org berdua kenakan tema biru...cantik baju dia org...pengantin lelaki tu sebenarnya kawan i masa kecil2 dah nama pun jiran kan...my mom pernah mengajar tusyen kat dia...
so di sini i nak ucapkan selamat pengantin baru la yer...semoga kekal hingga akhir hayat...dan sentiasa loving macam kami berdua....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net