welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-May-2008 06:42 Email | Share | Bookmark
farah AF dan zainal abidin muncul di love lane...

 
 
 
 
kali ni kita layan pula wajah2 artis malaysia kita yg muncul di love lane...actually dia org datang minggu lepas ke office i..sempena ngan program "cyber development corps meeting & workshop" dan i selaku seketariat sekali lagi tak dapat nak bergambar cukup sekadar bersalaman...nak buat macam mana kan agak bzz la juga.... , tapi apa pun harap u all enjoy dengan kehadiran artis2 ini di love lane yer....

ps: lepas ni nantikan kemunculan salah seoarang menteri di love lane yer....





memang menghiburkan...



cute betul si farah ni...



wife zainal cute tau...



"ku lihat hijau..."



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net