welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-May-2008 09:51 Email | Share | Bookmark
malaysian astronaut landing at my love lane...

 
 
 
yea...yea...yea...dapat salam ngan angkasawan negara...
siapa lagi kalau bukan dr.sheikh muzafar , actually i tak sempat nak amik gambar ngan dr. sheikh sebab masa tu i tersangat la bzz di library...tertiba cleaner kat office cakap "kak ct tak nak jumpa ker ngan angkasawan"....dengan tidak membuang masa i pun terus turun ke dewan untuk melihat sedutan CD kepunyaan angkasawan kita ni...yg best nya ayat dia yg tak dapat i lupakan ialah masa kat atas bulan tu dia ternampak pulau pinang ....hebat kan.... bangga la kejap....

tapi i hepi sangat dapat tengok dan berjumpa ngan beliau...(tinggi nya dia tu.... ),tapi yg sedih nya i tak dapat nak bergambar sebab beliau agak sibuk dan akan ke seremban pula...
so kawan2 marilah kita view sama2 yer...kongsi kegembiraan i ni yer....

ps: bangga sebab anak bangsa kita mampu menjejakkan kaki ke angkasa sana....



gaya seorang angkasawan negara



pelbagai gaya seorang angkasawan



tengok tu pustakawan tak sabar nak bersalam dgn angkasawan...(janji belakang bunyi "wan" juga )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net