welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-May-2008 08:56 Email | Share | Bookmark
love picture di love lane

love picture
love picture
i saja jer masukkan picture ni...actually back groud picture tu hubby yg mms kan...dan satu lagi hubby edit kat handphone , so comel la juga kan... dengan rasa rendah diri (dah memang rendah pun ) i share ngan u all semua rasa cinta hubby untuk i...hayati lah yer....
ini la perasaan cinta bagi pasangan yg berjauhan... mms dan 3 G penghubung utama kami

"dunia ini umpama lautan yang luas. kita adalah kapal yang berlayar dilautan telah ramai kapal karam didalamnya...andai muatan kta adalah iman, dan layarnya takwa, nescaya kita akan selamat dari tersesat di lautan hidup ini..."





hadiah dari hubby tercinta...



hadiah mms jer la yer...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net