welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-May-2008 04:28 Email | Share | Bookmark
melawat sahabat hubby di hospital bukit mertajam penang

wajah org sakit...
senyum lagi...
kali ni semua nya cerita dua minggu lepas tau.... , bukan apa minggu ni bzz ngan program di office....
masa ni kami berdua gi melawat org sakit kat hospital bukit mertajam penang...actually i tak pernah pun gi hospital tu...tapi kan...banggunan nya seperti banggunan lama, kira macam heritage building la...
sahabat hubby ni terkena kencing manis, kesian dia...tapi i harap beliau tabah...sebab ini la ujian dari ALLAH untuk umatnya...(moga bersabar yer... )

tapi masa tu yg kesian nya hubby tgh selesema...dah kira nak demam la tu...tapi lelaki ni susah nak tunjuk dia demam...klinik pun tak pergi...banyak sangat alasanya...(sebenarnya takut jumpa doktor tu.... )...tapi apa pun ayang sayang honey selalu tau....




kesian hubby kena selesema



ayang sayang honey...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net