welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-May-2008 00:33 Email | Share | Bookmark
makan-makan di carrefour...

nyum..nyum sedapnya
kita posing dulu eh silap...baca doa dulu....
last two week yg lepas masa tu i balik penang, nak jumpa yg tersayang la... , sebelum balik rumah hubby teringin nak makan claypot so i yg tengah lapar ni angguk jer la.... .
kami tampa melengahkan masa telah membuat pesanan makanan kegemaran masing-masing...i macam biasa la nasi claypot (sebab memang tgh lapar ni.... ) dan hubby masa tu dah nampak muka macam nak kena selesema.....dengan bangganya memesan sup biasa campur sup tom yam....2 in 1 lagi tu.... (konon nak bagi hilang demam... ) dan katiuw...
sebelum makan seperti biasa i akan snap picture untuk kenangan (sebab i suka tengok hubby makan berselera tu... )

so sama2 la kita telan air liur jer la yer....



tengok tu punya la sedap makan kita snap picture pun tak perasan



baca doa makan sambil posing...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net