welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-May-2008 00:22 Email | Share | Bookmark
sambutan hari belia negara di stadium bukit jalil

ramai nya belia negara
control cun
daulat Tuanku
masa ni dafi tgh nyanyi
tgh berpusu-pusu amik tempat
ini tempat VIP
masa ni pula karen kok pula nyanyi
masa ni pula ada kawat kaki
senyum lagi
perhimpunan dah bermula
ramai wakil2 belia di seluruh negara berkumpul
macam semut jer nampak dari atas
pelbagai bangsa dan agama berkumpul
ini lah muhibbah nyer malaysia
nyanyi lagu negaraku
pak lah dah sampai
ini la belia tunggak negara
 
 
semalam 15 mei merupakan sambutan hari belia negara...sambutan ini disambut setiap tahun, tapi tahun ni i berkesempatan untuk hadirkan diri...hepinya....
kami bertolak ke sana (ala-ala rombongan cik kiah gitu.... ) jam 2.30 tengah hari...acara perasmiannya bermula jam 4.30 petang....tapi yg sedihnya kami tak dapat tunggu till the end sebab kami masih ada acara lain .
namun berkat kesabaran kami tetap tunggu (sori yer pak cik rahman yg merupakan driver coster kami) kami tetap tunggu sampai la ketibaan Pak Lah...(our Prime Minister)
so sempat la nyanyi lagu negaraku....

tapi apa pun ini satu pengalaman yg paling best dalam hidup i, tapi kan yg paling best masa we all semua enter jer kat dalam stadium tu dafi pun mula nyanyi...yg best nya lagu tema i dan hubby pun ada juga....

selamat Hari Belia untuk semua belia di Malaysia



sedang berposing sambil tengok dafi nyanyi



sori la gambar jauh...maklum dok atas melangit sangat


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net