welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-May-2008 05:08 Email | Share | Bookmark
perjalanan hidup ...

sewaktu darjah 5
dalam pasukan beruniform tunas puteri
tingkatan 3 tim.pengerusi pengawas perpustakaan
tingkatan 5
tingkatan 6
ini la class mate di form 6
classmate form 6 lagi
teman-teman rapat di tingkatan 6
baru lepas terima hadiah pelajar kemajuan
tengah pinkan bunga ke baju TYT penang
ini la group pengawas
sahabat-sahabat satu dorm di UiTM shah alam
kami dari blok Siti Aisyah kolej cempaka kenanga
ini la sebahagian dari coursemate di UiTM shah alam
sempena majlis pra graduan untuk PM 20
malam tautan kasih
 
 
 
 
setiap manusia ada perjalanan hidupnya sendiri begitu juga dengan i...sebelum kita menjadi manusia yg berjaya banyak ranjau dan duri telah kita lalui...
sempena hari guru ni i amik kesempatan untuk letakkan perjalanan pendidikan i bermula dari sekolah rendah...(tadika tak berapa ingat la.... )

bermula di sekolah rendah iaitu di sekolah kebangsaan sungai gelugor. sekolah ni merupakan sekolah rendah yg pertama di malaysia dan juga merupakan sekolah harapan negara....

kemudian ke sekolah menengah iaitu sekolah abdullah munshi. sekolah ni pun sekolah menengah melayu yg pertama di malaysia (boleh rujuk di buku sejarah ting.5.... ) i belajar kat sekolah ni sampai form 6, kira snior la ni.....

kemudian melangkah kaki ke ITM....masa tu UiTM belum dapat taraf universiti lagi...waktu i masuk itm pada tahun 1998... tapi belum sempat pun satu semester ITM dapat taraf Universiti...so tukar la nama ker UiTM, warna koprat yg dari hijau pun dah ditukar ker warna purple...
(my favorite colour tu... )

diam tak diam 5 thn kat UiTM ....dari degree sampai la ke master....kira bijak la juga kan....

tapi ini semua rezeki dan anugerah Tuhan untuk i...berkat kesabaran guru2 yg mengajar i selama ni....dgn rendah diri i ucapkan selamat hari guru pada guru2 ku dan semua guru2 di dunia ini....










kepada semua guru-guru ku halalkan ilmu yg telah dicurahkan untuk kami anak bangsa mu....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net