welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-May-2008 23:52 Email | Share | Bookmark
kenangan konvo tahun 2005 - masa master di UiTM shah alam

menjunjung patik Tuanku
salam ngan Agung
berdebar juga ni
with my cousin
ini la group course mate i
bersama suami (masa ni tunang jer...)
loving couple
dah tukar org la pula
siapa yg konvo ni
ini la pencetus semangat ku
posing lagi
ini la tulang belakang ku
horay kita dah bejaya
ini pula house mate i norzu
ciuman dari my mom
tengok tu hubby tgh posing
nanti ur turn pula yer sayang
ini la aunty kesayangan i
ur turn will coming soon sayang
tak sabar nak gi konvo hubby kat UUM pula
 
 
kali ni kita layan pula picture kenangan i masa di anugerahkan ijazah sarjana jurusan pengurusan maklumat...masa tu pula i dah jadi tunangan org hepi sangat...
ini la berkat kesabaran i dan my mom untuk melihat kejayaan i...i love u mama...
untuk suami ku yg tak jemu memberi dorongan sehingga kini Terima kasih juga ku tujukan...mana la tahu lepas ni ada cita-cita nak sambung PhD pula kan....

apa pun i tak sabar nak hadiri konvo suami tercinta pula di UUM thn depan....
study baik2 yer sayang ....



tengah bersalam dgn Duli Yang Maha Mulia Yang Dipertuan Agong (masa tu Raja Perlis)



ini lah pengalaman yang paling berharga dalam hidup i


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net