welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-May-2008 05:36 Email | Share | Bookmark
kenangan konvo thn 2002 - masa degree di UiTM shah alam

sedang menerima ijazah
bersalaman dulu
berdebar masa ni
dengan sal
muka dah penat ni
dengan ina rawang
with my love mama
dengan sahabatku
mo beloved mom
berdebar-debar ni
ini lah hasil usaha ku
 
 
jom kali ni kita share pula picture konvo i pada tahun 2002...ini konvo i yang pertama. masa tu i amik ijazaha sarjana muda dalam bidang pengurusan perpustakaan...(kira librarian la )...
ini lah dikatakan pengalaman yang tak dapat i lupakan kerana bukan mudah untuk mengengam segulung ijazah...atas sokongan mama tersayang dapat la i menjadi salah seorang graduan di UiTM shah alam...
tapi ini lah dikatakan rezeki dari ALLAH....
so layan jer la wajah2 ceria i dgn kejayaan dari ALLAH ini yer....



saat yang paling indah untuk i dan saat yang membanggakan bagi my mom



ini lah hasilnya setelah 3 thn bertungkus lumus


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net