welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-May-2008 05:39 Email | Share | Bookmark
majlis akad nikah & majlis dgn famili terdekat

dah bergelar isteri
posing dulu
ini la wira ku...
saudara sebelah suami
dgn ibu angkat ku
bersama mak long hubby
with my beloved mom
dgn my cousin adik
dgn my cousin asma
dgn my cousin ilah
baru lepas potong kek
ini la sahabat ku salmah
batal air sembahyang
jadi isteri yg taat
tgh gementar tunggu dinikahkan
potong 2 kek lagi
bergambar di bilik
ciuman pertma dari suami
posing lagi
ampun sayang
senyum...
kat katil pula
bersama adik angkat ku ida dan suami
mama ngan bapa (my uncle)
snap with my cousin ajah and my good friend sal
ini cousin cilik ku...
aloha...kali ni picture majlis akad nikah i pula....serba purple tau...
tapi pada malam nya kami ada majlis untuk saudara terdekat...
tapi jgn terkejut bila tengok picture ni...ada yg pelik tau...baju hubby warna lain...
nak buat macam mana baju tak sempat siap...(tu yg muka i muncung macam tikus mondok )
tapi apa pun majlis berjalan dengan lancar alhamdulillah....TQ mama sebab buat yg terbaik untuk anak tunggal mama ni yer....
majlis ni diadakan pada hari khamis masa tu pula my mom buat open house sempena hari raya aidil fitri...
so ramai la juga tetamu yg hadir....especially kawan2 my mom...
maka dgn itu enjoy la dgn picture2 kenangan we all berdua ni yer....

"bercinta memang mudah. untuk dicintai memang mudah. tapi untuk dicintai oleh orang yang kita cintai itulah yang sukar diperoleh..."


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net