welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 28-Apr-2008 00:02 Email | Share | Bookmark
bercuti di pearl view penang

dah kenyang lepas sarapan
senyum kekeyangan
amik picture dulu
ur turn sayang
pelayaranku...
get some rest
bersiap nak gi meeting la ni
senyum la sayang
tinggal i kat bilik sorang
tampan
kacak
bergaya
nyum..nyum..pagi2 dah makan ais krim
muka kenyang la tu
makan roti jer tau...
posing manja
kenyang yer sayang
ayu....
aloha...welcome back to love lane ...
minggu lepas i ikut hubby meeting so sesambil tu kami pun amik kesempatan untuk cuti-cuti malaysia la....
sesekali bercuti macam ni rasa selesa sangat....(sesekali ker.... macam selalu jer....)
ini la sebahagian dari pucture yg telah kami snap sebelum hubby gi meeting dan selepas kami breakfast....
so enjoy la picture yg telah kami abadikan di sini untuk tatapan u all semua...jom...layan...

"cintailah seseorang itu atas dasar cinta sekarang dan bukan siapa dia sebelumnya. kisah silam tidak perlu diungkit lagi kiranya kamu benar menyintainya setulus hati..."


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net