welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 21-Apr-2008 03:58 Email | Share | Bookmark
open day dan majlis tahlil IYC sempena ulangtahun iyc ke 20thn

panas nya
amik picture dulu
muka dah penat ni
kita mencuba paintball dulu
dah ker dik
tengok semangat betul menembak
ini pula pertandingan mewarna untuk kanak2
itu kartunis soya dan kak zai
ramai sangat penyertaan
wajah dah penat sangat
ini mencanting batik
i pun canting jug atau
majlis tahlil
setiap tahun kami adakan tahlil
ini la sebahagian staf di IYC
ini la kawan2 ku
tengok tu org baca doa sempat lagi posing
hye everyone,
ini la picture masa open day dan juga majlis tahlil yang diadakan di IYC....(office i la tu...)
setiap tahun memang kami adakan majlis tersebut...
so tahun depan mungkin i dah tak sempat nak sambut ngan kawan2 tersayang...
waktu open day ni i incharge bahagian batik canting dan kraf seramik. so dapat la i berkenalan dgn kawan2 baru dari IKN (Institut Kraf Negara) TQ kepada En. Johari, En. Amirul dan En. Rohizan. nanti kita berkerjamasa lagi yer...(mungkin dgn org lain pula....)
tapi apa pun Selamat Hari Ulangtahun IYC yang ke 20...semoga sukses selama nya di bawah pimpinan mereka yang berpengalaman...Insya Allah....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net