welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Apr-2008 00:53 Email | Share | Bookmark
birthday hubby yang ke 31 tahun

make a wish sayang
kita potong kek dulu dan nyum...nyum
happy birthday sayang....semoga dipanjangkan usia dan dimurah dan dipermudahkan rezeki kita sekeluarga...insya Allah...nantikan kepulangan ayang bulan julai nanti....
jeng...jeng...jeng...terkejut hubby i sebab ada kek kat rumah (TQ eja anak angkat my mom tolong belikan di secret recipe )
tapi apap pun sebagai isteri i terharu bila dapat tengok senyuman di wajah suami tercinta...( menitis juga air mata masa hubby potong kek tapi control cun la beb.... )
i hanya sempat amik dua picture jer sebab mata dah berair la.... tgh tahan la ni....hu..hu..hu..
yg best nya i pula yg dapat hadiah dari hubby seutas gelang tangan kristal yg sangat cantik....dan mama pun dapat juga seutas gelang tangan juga....hepi nya....
tapi apa pun sebagai isteri i sentiasa mendoakan suami i dalam keadaan selamat nun jauh di penang....
I LOVE U HONEY

"kesetiaan akan mengikat cinta, kecurangan akan meranapkan segala kemanisan cinta. sesebuah perkahwinan akan menjadi indah jika cinta terus bersama hingga kehujung nyawa..."



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net