welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Apr-2008 00:10 Email | Share | Bookmark
sehari di sekitar kuala lumpur

mana la monorel ni
tak sampai-sampai pun
dah puas shopping di low yat
ini la kawasan low yat
penat shopping
tgh tunggu nak minum
dalam monorel
kesian hubby kena berdiri
tengok tu punya la dahaga
dah puas minum la tu
my turn nak minum
jom kita minum dulu
hye everyone, dah seminggu tak up date my love lane ni...
minggu lepas hubby datang KL (turn hubby turun Kl pula... ) macam biasa la kita org jalan2 di sekitar KL. Tempat wajib kita org adalah di plaza low yat (ada benda yg hubby nak shopping, i pula cuci mata jer )
lepas di low yat kami ker SOGO pula nak lunch (lapar dah ni.... ) bila sampai SOGO apa lagi sekali lagi i cuci mata...nak shopping hubby tak kasi sebab maklum la i ni kalau shopping tak ingat dunia.... .
lepas penat window shopping (beli juga baju kat reject shope hubby hadiahkan ha..ha..ha.. )kita org ke medan selera mara nak minum jap...sambil tunggu sate hj shamuri ( hubby belanja sempena birthday hubby he..he..he..yg ke berapa yer sayang.... ) tapi kan i ada satu cerita nak bagi tahu u all semua....kalau we all sampai jer kat medan selera mara tu memang wajib hujan turung hu..hu..hu..
selalu balik kena hujan la....tapi itu mungkin rahmat dari ALLAH untuk kami yg hidup berjauhan ni....
(sebenarnya kan kat rumah ada kejutan untuk hubby tau...dia jer yg tak tahu....jeng..jeng..jeng kita tunggu........ )

"permulaan sabar adalah pahit, tetapi akan manis akhirnya..."







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net