welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Apr-2008 07:55 Email | Share | Bookmark
international book fair 2008 at pwtc

ini la suasana di book fair
ramai intelectual tgh memilih buku
tgh cari apa la agaknya yer
blur sekejap
ramai tu
pilih jgn tak pilih
wajah keletihan
with my old coursemate kak mimi
with my old coursemate shukri
hye, we are in love lane again....
kali ni i nak cerita tentang i ke pesta buku....macam biasa kerja i survey buku la kan...(ini lah kerja librarian)
ramai nya manusia kat situ...school student pun ramai juga, biasa la nak beli buku2 rujukan untuk UPSR, PMR, SPM dan STPM.
i pula cari buku2 yg berkaitan dengan isu2 belia cth seperti "youth development, youth affair, youth movement, youth service" and so on. penat memang la penat tapi yg best nya jumpa ramai kawan(tapi sempat bergambar ngan sorang jer )
i jumpa kak mimi my course mate masa kat UITM dulu (waktu degree) she work as chief librarian at UMW Toyota shah alam and i jumpa juga dgn my old coursemate shukri. dia librarian di INTAN Dungun Terengganu.

agak lama la juga kami berborak...(biasa la lama tak jumpa kan...)
jam 2.30 petang bari la i balik...and friday ni pergi lagi sebab nak membeli pula...(setelah penat survey... :- )
so kepada semua kawan2 jom la ker pesta buku antarabangsa yg akan berakhir pada 13 hb april ni...serbu jgn tak serbu....( khusus kepada semua sahabat ku librarian and lecturer )





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net