welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Apr-2008 23:55 Email | Share | Bookmark
sepanjang hari di penang...

tgh tunggu nak masuk dewan exam
sebelum jawap soalan kita posing dulu
pemandangan dari tingkap meja exam i
ini pemandangan belakang i
pemandangan belakang i
rehat jap untuk next paper
cantik kan view kat luar tu
tgh edar kertas jawapan
lapar yer sayang
ramai org makan kat sini tau
sehingga menjilat jari
ini restoren kegemaran kami berdua
pemandangan kat restoren
parking kereta nak gi makan
ini la KOMTAR
kat sini selalu i beli buah pala
pemandangan sekitar penang
mini library smk convent lebuh light
cantik sangat view kat sini
rajin nya hubby i kan
senyum lagi
membaca adalah hobi ku
i la bangsa yang berjaya
mata ngantuk sebenarnya
kata-kata azimat
jadikan ia satu panduan
ini la telaga Francis Light
sedikit keterangan mengenai telaga tersebut
langit dah mendung nak hujan
welcome to queensbay
posing dulu
kedai yg hubby selalu survey baju tapi tak beli pun
posing lagi
kedai yg i suka window shoping handbag tapi tak beli juga pun...
hubby tgh penat
view di sekitar queensbay
view di sekitar queensbay
view di sekitar queensbay
senyum sikit sayang
this is me...
welcome to love lane again...
last week i ada exam kat sekolah menengah convent light street. i dah banyak kali amik exam ni dan banyak kali juga lulus cuma rezeki untuk kerja sebagai kakitangan kerajaan jer yg belum sampai serunya....
peperiksaan khas 14 jawatan untuk memasuki gred 41 itu la exam yg i amik...
insya Allah moga thn 2008 ni akan membawa kecermerlangan dalam diri i dan suami tercinta dan tak lupa mama tersayang....

"Tuhan memberi kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat. tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita? Kerana Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk mencarinya. Itulah namanya cinta"


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net