welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Apr-2008 00:05 Email | Share | Bookmark
bercuti di emerald putri sungai petani, snoozer bas, nice bas

perjalanan balik ke penang ni dalam bas snoozer
best juga tengok filem yang ditayangkan
tengah mengelamun
nak berehat jap
hubby tengah berehat
serius nya
ala-ala detective
tersenyum jua
smile
bergambar di hotel emerald putri
with my beloved hubby
makan time
kita minum dulu
nyum nyum sedap nya
baca doa makan dulu
kali ni i nak cerita tentang perjalanan pulang i dari KL ke penang nak jumpa hubby tersayang la...mujur la naik bas snoozer tak der la boring sangat sebab dapat nonton movie kat dalam bas tu...(selalu nya sempat dua movie jer) lagi pun harga tiket tak der la mahal sangat boleh la dalam RM 40 seorang...bagi i yg penting keselesaan.
dah sampai penang my hubby terus amik i kat tol juru dan bawa ke destinasi percutian kami yg seterus nya iaitu di emerald putri yang terletak di sungai petani...
best juga percutian kali ni sebab dapat berehat ngan sepuas nya setelah masing-masing penat bekerja.
picture yang berikut nya tu masa we all saja-saja datang bercuti ke KL naik bas super nice....siap ada makan lagi tu....boleh tahan juga harga tiket nya....dalam RM 55 seorang (sekali sakala boleh la ). tapi keselesaannya memang la dapat dirasai...(macam promote company bas la pula..he..he..he..)
tetapi ini lah pengalaman manis i sepanjang hidup berjauhan ngan suami ni...tak semua dapat menikmati pengalaman macam i sekarang ni...hanya yg seangkatan jer yg tahu macam mana nikmat nya hidup berjauhan ni....

"melihat kebahagian orang yang dicintai adalah satu kebahagian buat diri kita juga walaupun hanya mampu dipandang dari jauh".




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net