welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Apr-2008 01:30 Email | Share | Bookmark
bercuti di pulau tuba langkawi

dalam bot ke pulau tuba
sempat posing lagi ni
di jeti pulau tuba
dalam bot ke pulau langkawi
permandangan pulau tuba
jeti pulau tuba
menu barbeque
menu barbeque
menu barbeque
menu barbeque
alamak tak der bekalan elektrik la pula
tunggu nak makan
muka tengah pening
menunggu bot
beratur nak beli tiket (replace jer sebenarnya)
wajah bosan menunggu
ini lah kawasan peranginan mat cincang
makan apa tu?
 
 
hye welcome to love lane again...
kali ni kita cerita pula bercuti di pulau tuba langkawi...rasa nya we all bercuti masa chinese new year baru2 ni...
best juga sekali sekala jadi masyarakat nelayan ni...org2 kat pulau tuba ni semua nya baik2 belaka...masa naik bot tu pening tu ada la juga, tapi masih sempat nak berposing...
yang paling best masa we all naik gunung mat cincang...ada juga yg penakut naik kereta kabel tu...tapi i and hubby maintain jer...(walaupun dalam hati punya la takut Tuhan jer yg tahu he..he..he..)
tapi memang tak dapat dinafikan percutian kami di langkawi memang best sebab i dapat spend masa ngan my beloved hubby...
TQ juga untuk my hubby sebab sanggup korbankan hobi suka memancing semata2 temankan isteri tersayang....(pergi juga walaupun sekali jer... )
kata-kata untuk suami tersayang....

"cinta itu tidak menjanjikan sebuah rumahtangga aman damai, tetapi penerimaan dan tanggungjawab adalah asas utama kebahagian rumahtangga. cinta hanya sebuah keindahan perasaan. cinta akan bertukar menjadi tanggungjawab apabila terbinanya sebuah rumahtangga".







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net