welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 15-Mar-2008 01:18 Email | Share | Bookmark
menghadiri kursus "team building" di ayer keroh melaka

sesi pengenalan diri
kerja berkumpulan
kota melaka
cantik nya rumah melaka
kita shoping dulu...
sesi presentation
persiapan untuk present
ini lah group cinta
our director Y.M Dato Raja Ruslan
eh..eh.. en nizal pun ada
our director and beloved wife datin Rumaizah
taklimat terakhir
tak sangka group cinta menang second place
amik sijil la pula
sesi angkat sumpah
gambar beramai...
team building
hari ini i nak cerita tentang kursus yang telah i hadiri pada 14,15 dan 16 Mac baru-baru ni di Ayer Keroh Di Village.
kursus ini di bawah pimpinan our consultant iaitu Ideal Leadership. pengelola nya terdiri dari En Wafa dan juga Cik Mas.Di saat-saat akhir kami semua terima kehadiarn En. Nizal Mohamad. siapa tak kenal ngan bekas pengacara TV3 ni kan...( i sempat berduet lagu "my heart lagi" dgn beliau tau..... ) group i yg paling ramai 6 org semunya (group lain 4 org jer... ) dan group kami dinamakan CINTA ( C=cool, I=intelect, N=nice, T=trust and A=alluring ) dan yg paling we all tak sangka dapat tempat kedua pula tu.... . hepi-hepi juga, tapi di sini i betul2 belajar cara untuk memperbaiki kenyakinan diri. jika selama ni i kurang yakin dgn diri sendiri but now i dah bertambah yakin jgn terlebih yakin udah la yer....
tapi apa pun this is a good memory to remember...thanks for all my group member...( jgn lupa sumpah kita yer.... )
kepada our tutor, pihak pengurusan thanks kerana buat yg terbaik untuk kami di IYC....
we love IYC....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net