welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 1-Feb-2008 05:08 Email | Share | Bookmark
pearl of orient...penang island

penang bridge
komtar
ferry
penang hill
monkey
waterfall
Sepanjang Jalan Ke Pulau Pinang

Sepanjang jalan ke Pulau Pinang
Laut mengimbau sayu
Ombak ombak ini hatiku
Berhasrat tiada sepi

Sepanjang jalan ke Pulau Pinang
Hujan memberi lagu
Angin menampar
Setiap ruang angkasa
Berhiba awan pilu

Aku antara insan beribu
Airmataku antara laut lepas
Laguku hilang di angin menderu
Pecah di pantai terhempas

Sepanjang jalan ke Pulau Pinang
Hatiku terjun ke air
Mencari tempat tempat bagiku
Aku seorang pelarian

welcome to pearl of orient, di mana tempat i dibesarkan sebagai manusia di muka bumi ini....kalau tadi kita cakap tentang KL...di mana tanah tumpah darah i....(i lahir kat KL je... )
penang pun tak kurang hebatnya...di mana i bertemu dengan cintahati i....iaitu my beloved hubby...mungkin ini jodoh nama nya...(itu lah kebesaran ALLAH).
actually kat penang ni banyak tempat-tempat yg menarik untuk dilawati...kalau tak caya datang la sini.di sini i sediakan picture untuk u all browse mana la tahu ada keinginan nak melawat penang satu hari nanti atau nak jadikan destinasi honeymoon..... kalau u all nak berkelah boleh ke batu feringhi beach, kalau nak tempat tinggi boleh ke penang hill buat la pilihan yg mana satu....
so welcome to penang island. u can come here dengan menaiki ferry or membelah laut melalui bridge dari tanah besar atau butterworth.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net