welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jan-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
cartoon picture

snow white
cindrella
little girl
beautiful women
mermaid
minnie
conan
daisy
donald
pooh
hye semua...hari ni i letak picture cartoon ....saja je suka-suka...sebab i love to watch cartoon movie or series...my favorite cartoon character is "detective conan" kalau ada jer cerita tu i pasti jadi penonton depan sekali kat tv...my hubby pun dah tak larat nak tegur... . tapi nak buat macam mana sebagai suami dia redha jer la tabiat isteri kesayangan dia ni...
mama i pun selalu berleter setiap hari sabtu dan ahad ( kalau i tak bertugas sebagai pegawai mingguan kat office) agenda utama i adalah tengok kartun dari pagi sampai petang....kata nya "bila la anak mama ni nak dewasa..." tapi apa-apa pun i sayang sangat my beloved hubby dan my lovely mama...u both like angel in my life.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net