welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  [36]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-Jan-2008 09:06 Email | Share | | Bookmark
lady diana

lady D dalam kenangan
pretty lady D
sweet lady D
View all 5 photos...
hari ni sengaja i masukkan picture lady diana...i suka tengok wajah dia yg cantik dan keibuan. namun apa kan daya kematiannya satu tragedi yang tak dapat i lupakan...
sebagai insan biasa lady diana juga mempunyai hati dan perasaan untuk dicintai dan disayangi. namun takdir telah menentukan jodonya dengan putera charles menemui kegagalan dan kematiannya pula menjadi satu tragedi. ini lah dikatakan kehidupan.di sini i coretkan beberapa baris kata cinta untuk sama-sama sematkan dalam hati sebagai renungan....
“biar kita tidak dihargai, tapi masih ada harga diri
....daripada hilang harga diri demi untuk dihargai”



Wednesday, 30-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
cartoon picture

snow white
cindrella
little girl
View all 10 photos...
hye semua...hari ni i letak picture cartoon ....saja je suka-suka...sebab i love to watch cartoon movie or series...my favorite cartoon character is "detective conan" kalau ada jer cerita tu i pasti jadi penonton depan sekali kat tv...my hubby pun dah tak larat nak tegur... . tapi nak buat macam mana sebagai suami dia redha jer la tabiat isteri kesayangan dia ni...
mama i pun selalu berleter setiap hari sabtu dan ahad ( kalau i tak bertugas sebagai pegawai mingguan kat office) agenda utama i adalah tengok kartun dari pagi sampai petang....kata nya "bila la anak mama ni nak dewasa..." tapi apa-apa pun i sayang sangat my beloved hubby dan my lovely mama...u both like angel in my life.



Tuesday, 29-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
my office

participants dari over sea
internet services


Saturday, 13-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
di Genting Highlands

with my lover
with my officemate
tunggu bas nak balik
View all 4 photos...
Pastikan - Siti Nurhaliza

Lihatlah Langit Di Atas Sana
Tersenyum Melihat Tingkah Kita
Selalu Ada Peristiwa
Yang Membawa Pertengkaran

Maksudku Hanya Ingin Yang Baik
Untuk Kita Berdua Dalam Bercinta
Baiknya Aku Buruknya Aku
Terimalah Aku Apa Adanya

Pastikan Kau Dengan Aku
Jangan Ada Cinta Lain
Tak Pernah Aku Terlintas
Niat Ku Untuk Berpaling

Maafkanlah Aku Sayang
Bila Belum Kau Bahagia
Sejauh Langit Di Atas
Kan Ku Kejar Bahagiamu

Biar Langit Dan Bumi Meruntuh
Biar Jasad Kita Tertimbun Di Sana
Tetap Bersama, Tak Ingin Lepas
Mencintaimu Ku Jadi Begini


ini cerita i ke genting highlands ha..ha..ha..rugi siapa yg bawa i ke sana...sebab i takut nak main permainan yg ada kat sana...tak sampai 5 permainan pun yg i main...tapi my hubby punya la seronok...semua dia main...i hepi tengok my hubby hepi....
kami ke sana ikut group ala-ala macam rombongan cik kiah gitu....
kami berkumpul di KL Central untuk menaiki bas seawal 8.30 pagi....actually the actual date is on the 24 of February 2007....mula-mula naik kabel car tu kecut la juga...lama-lama best la pula banyak pemandangan yg cantik dapat dilihat dari kabel car...(besar nya kebesaran ALLAH) . masa nak balik tu rasa macam nak datang lagi...insya Allah kalau ada kesempatan i akan ke sana lagi...tapi kali ni i ngan hubby berdua jer....


Saturday, 14-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
wedding picture

ala-ala filem hindi gitu
sweet couple
alone in my room
View all 11 photos...
Aku Cinta Pada Mu

Malam yang romantis ini
‘tuk kau dan aku
Tetapi di kau seakan air
Yang membeku
Ku masih melihat ragu
Di matamu
Haruskah lidahku berikrar lagi
Untuk yang keseribu kali

Aku cinta padamu... sungguh
Aku cinta padamu... sungguh
Mestikah ku ucapi
Dari mulutku sendiri
Aku cinta padamu
Kasih...

Sesungguhnya dikau tak sabar
Bila berkata
Begitu banyaknya cabaran
Yang telah mengoda
Tetapi hingga saat ini
Daku bertahan
Masihkah kau mengerti
Masihkah kau tak tahu

Aku cinta padamu... sungguh
Aku cinta padamu... sungguh
Mestikah ku ucapi
Dari mulutku sendiri
Aku cinta padamu
Cinta padamu...

ini lah hari paling bersejarah dalam hidup i...i telah menjadi wanita yang dicintai oleh lelaki yang paling mencintai i...tak sangka kan... teruja sangat kerana dapat pakai baju cantik-cantik maklum la kata org "raja sehari"
Syukur alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik. walau pun persandingan kami lewat sebulan namun kami tetap look preety and gentle....
majlis akad nikah we all pada 24 november 2005 dan persandingan 14 januari 2006. (masa akad nikah tema we all purple, masa kenduri pula tema nya pink....masa bertunang dulu yellow.... )
setelah menghadapi pelbagai dugaan dan menguji kesabaran, my hubby tetap sayangkan i seadanya...malah makin sayang katanya....
di sini i lakarkan satu ungkapan cinta untuk tatapan semua....
"cinta bukan mengajar kita lemah, tetapi membangkitkan kekuatan,cinta bukan mengajar kita menghina diri, tetapi menghembus kegagahan, cinta bukan melemahkan semangat, tetapi membangkitkan semangat"
"pertama kali aku melihatmu, aku takut untuk mendekatimu…pertama kali aku mendekatimu, aku takut untuk mengenalimu…pertama kali aku mengenalimu, aku takut untuk mencintaimu…dan kini apabila aku mencintaimu, aku takut akan kehilanganmu…"
ayang cinta sayang selamanya....


[<<  <  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  [36]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net