welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Aug-2009 06:50 Email | Share | | Bookmark
AQUARIUM DI BATU MAUNG

Assalamualaikum,

hari ni ct dan suami mendapat cuti kuarantin selama seminggu bermula 4 Ogos sampai la 11 ogos hehehe, maklum la sekolah2 kami dilanda influanza H1N1.

so dalam suasana bosan sebab tak boleh pergi mana2 ct pun amik la kesempatan untuk mengupdate FP tersayang...

actually gambar2 ni dah lama, kalau tak salah bulan jun yg lepas. tapi ini la baru ada kesempatan untuk ct memasukkan ke dalan FP.

gambar ni diambil sewaktu ct dan dua lagi guru pengiring membawa student2 St.John ke penang untuk lawatan sambil belajar. lepas kami semua ke headquaters St. John kami teruskan perjalanan ke aquarium yang terletak di Batu Maung (dekat la juga ngan Muzium Perang )

so dalam pada tu kami pun sempat la berposing di samping ikan2 yg comel2 belaka ni hehehe

jom layan zasssss...........







Saturday, 25-Jul-2009 12:47 Email | Share | | Bookmark
DURIAN BELANDA

Assalamualaikum,

salam sayang untuk semua sahabat cyber ku, kalau ikut kan memang banyak sangat gambar yg nak ct masukkan ke sini tapi di sebab kan bzz sangat dengan kerja so ct terpaksa la jarak kan masa edit ni hehehe bzz sangat la konon

so jom la tengok buah durian belanda yg kami berdua amik kat rumah mother in law i hehehe...punya la tak sempat nak balik rumah, kami berdua siang aje buah tu kat rumah in law i dan apa lagi yummy makan la hehehe





Tuesday, 7-Jul-2009 09:52 Email | Share | | Bookmark
JOM HIKING BUKIT MERTAJAM

Assalamualaikum,

Masya Allah lama betul ct tak update fotopages ni kan....nak kata bzz sangat tu idak la tapi selalu bila buka jer lap top terus buat kerja lain...paling tidak pun main games....hehehe

so kali ni ct nak cerita kisah ct dan suami hiking bukit mertajam bersama ayah2 saudara hubby dan juga sahabat hubby...kami mengambil masa hampir2 dua jam untuk hiking bukit mertajam ni...

kelakar la pula maklum la dah lama ct tak hiking bukit ni, rasa nya last sekali ct hiking waktu tingkatan enam itu pun naik bukit bendera...

so masa nak panjat tu terfikir juga mampu ke ct ni buat macam tu lagi maklum la dah berumur kan hehehe (macam la tua sangat)....
tapi bila ct tengok ayah2 saudara hubby begitu bersemangat malu la pula...kita ni baru umur 30 an dia orang tu semua dah masuk alam 70 an tapi masih kuat,hehehe so ct pun berusaha la juga sampai ke puncak...
so jom la layan picture kami berdua yg dalam kepenatan hiking bukit mertajam....layannnn.....



sebelum hiking apa kata kita berposing dulu yer



cantik kan permandangan kat sini



ini baru separuh perjalanan aduh penat tuuu..tengok tu banyak pokok2 aneh kat dalam hutan ni tau….



indah nya alam…





hemsem tak ????hehehe



lepas jer kami turun dari bukit mertajam hujan turun selebat-lebat nya


Tuesday, 19-May-2009 12:32 Email | Share | | Bookmark
KE BIRD PARK SEBERANG JAYA

Assalamualaikum,

di hari yg tenang dan mendamaikan ini sekali lagi ct dapat meng update kan FP tersayang ni hehehe (sayang sangat tau !! )
kali ni ct nak berkongsi cerita tentang kehadiran ct, suami dan anak sedara tersayang ke Bird Park yg terletak di Seberang Jaya Butterworth.

memang dah lama kami berdua nak ke sana tapi bila nak pergi ada saja halangan yg mendatang, so kebetulan pada cuti 1 Mei yg lepas kami berdua tak der apa2 agenda yg mendesak dan kebetulan juga anak saudara kami datang bercuti ke rumah apa lagi kami pun amik la peluang yg selama ini tersekat untuk ke Bird Park.

hari tu merupakan hari untuk kami berpoya2 hehehe....jom la kawan2 kita berpoya-poya together-gether no layannnn.....













Tuesday, 12-May-2009 10:01 Email | Share | | Bookmark
JOM MAKAN MEE UDANG KAT PULAU SAYAK

Assalamualaikum...

kali ni ct nak cerita tentang kunjungan ct, suami dan rakan2 sekerja ct ke pulau sayak. tujuan kami ke sana untuk makan mee udang yg katanya sedap bangat...hehehe

kunjungan kami ke sana bukan la di rancang entah tiba2 masa kat sekolah masing tgh bincang soal makan, salah seorang dari kami tersebut la mee udang dan kebetulan salah seorang dari group kami tu tgh mengandung apa lagi teringin la mak bonda sorang tu hehehe .

so pada 30 april lepas, lepas saja dari office ct dan hubby pun berkonvoi la dgn rakan2 ke pulau sayak untuk pekena mee udang...
jom la layan tengok apa sempat hubby dan ct potret kan layan.....























[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net