welcome to my love lane

By: Siti Azlina Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Sep-2011 04:18 Email | Share | | Bookmark
SESI KENALKAN DIRI

 
 
 
View all 4 photos...
Aloha salam Monday Blues...

Cuba tengok tajuk kat atas tu hehehe...gediks la pula, sesi kenal kan diri aku hehehe...mana lah tahu kan ada yg dah lupa dengan wajah ku yg cute dan comeiiii ini hahahaha terbelagak la pula

So aku kenalkan la diri ku ni secara umum ok...Masa aku mula berjinak dengan FP aku pada tahun 2008, aku masih lagi bekerja sebagai Pustakawan di International Youth Centre di Cheras KL....tapi sekarang di tahun 2011 aku dah naik pangkat menjadi suri rumah sepenuh masa... hebat kan pangkat aku tu

So hari ni aku nak letak gambar2 aku dan Hubby tercinta...layan jer la yer...



gambar tahun 2008 di Melaka



gambar raya tahun ni 2011 di kampung suami ku



gambar tahun 2009 di Mc.D Sunway Seberang Jaya Butterworth



gambar 2009


Sunday, 25-Sep-2011 06:52 Email | Share | | Bookmark
ALOHA I'M BACK

 
 
Aloha...I'm back....

Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ...

So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer...

Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku"...twitter pun ada juga tapi aku tak berapa nak pandai guna la...Bila aku teringat baru la aku masukkan status aku dalam twitter tu,,,kalau ingat la hahaha

So sebagai menunjukkan yg aku ni dah kembali ke sini...aku saja jer letak gambar makanan hahahaha...nak bagi korang terliur la sikit...Bukan apa aku ni kaki makan...tengok badan la beb

So korang, insya Allah aku akan rajin2 kan diri aku untuk mengupdate FP aku ni sekerap yg mungkin insya Allah...





Thursday, 31-Mar-2011 07:46 Email | Share | | Bookmark
DI PUNCAK JERAI

Assalamuaalikum...

Kini ku kembali lagi dengan cerita terbaru iaitu cerita mengenai kami berdua yg ke Puncak Gunung Jerai. Kisah ni dah lama pun sebenar nya. Tahun lepas lagi kami ke sana. Rasa nya masa raya korban thn lepas.

Tapi ok kut, baru sekarang ada masa nak up load kan hehehe...jom la layan..tak nak buang masa lagi dah hehehe...





sambal bilis cicah ngan roti bakar tu fuhh! sedap giler













Tuesday, 22-Mar-2011 04:34 Email | Share | | Bookmark
KINI KU KEMBALI JUA

Assalamualaikum sahabat FP sekalian,

Hari ni tiba2 rasa rindu pula nak ber up date FP ... maklum la dah setahun aku tak mengadap FP ni. Bukan apa asyik dok layan FB sampai lupakan FP hehehe...

Kali ni aku nak share gambar aku sewaktu gi mengajar tusyen hehehe...sebelum student datang kami para cikgu memulakan aktiviti berposing

Aku buka tusyen ni dengan adik2 ipar ku...Tahun lepas ada juga aku mengajar tapi separuh jalan jer, maklum la masa tu aku tgh sibuk jaga arwah bonda ku...

Jom tengok gelagat kami bertiga






Tuesday, 2-Feb-2010 06:56 Email | Share | | Bookmark
KEINDAHAN PULAU MUTIARA

Assalamualaikum ..
akhir nya ber up date juga FP ku ini...setelah sekian lama menyepi kini ku bertemu semula titik kerajinan ku hahahahaha....(ayat skima la pula... )

Kali ni tak der apa yang nak di ceritakan cuma nak tunjuk beberapa gambar keindahan Pulau Mutiara...dengan lautnya yang biru serta awan yang sangat marvelous

Nak buat macam mana kan ct memang suka sangat tengok awan gemawan ni...rasa damai di hati walau pun tgh gundah gulana wah...ayat jiwang karat tu hahahaha

So jom la layan keindahan Pulau Mutiara









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net